VITUNVOIMAN SEREMONIA 27.4.

ILMOITTAUDU MUKAAN >>

Vitunvoiman tarina on ikiaikainen tarina naisen voimasta. Voimasta, jonka lähde on syvällä sisällämme. Kuin Äiti Maa, jonka sisällä palaa ikuinen tuli. Lähteen voimaa on pelätty aina.

Sitä on yritetty tukahduttaa, piilottaa, jopa polttaa. Monta kertaa on itketty kärsien, hylättynä ja arvotta. Kerta toisensa jälkeen voima palaa. Kerta kerralta entistä vahvempana. Vielä on naisia, jotka kärsivät naiseutensa tähden. Autetaan toisiamme voimaantumaan.

Seremoniassa nostamme vitunvoimaa jokaisessa. Miehessä ja naisessa.

Avaudumme Äiti Maan palolle. Sytymme ja nousemme omaan huikeaan voimaamme. Uuden luomisen voimaan. Elämänliekkiin.

Tule mukaan upeaan, voimalliseen seremoniapäivään, jossa elämäsi voi muuttua. Katsot asioita et pelosta, vaan voimasta käsin. Elämänvoimasi alkaa virrata ja puhdistaa sinua.

Tässä seremoniapäivässä pääset jopa neljän shamaanin yhteishoitoon. Olemme kaikki niin tulessa tästä yhteistyöstä, tapahtumasta ja tietysti ikiaikaisesta vitunvoimasta, jonka pääset kanssamme kokemaan.

Jos haluat kysyä jotain, laita ihmeessä viestiä anja@anjakadziolka.fi tai kenelle tahansa järjestäjistä.


Vitunvoiman seremonia

Paikka: Dragon Temple, Fagervik

Aika: lauantai 27.4. klo 12-18

Hinta: 120 € (sis. alv. 24%)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

Vitunvoiman seremoniapäivän ohjelma pääpiirteissään, ohjelma muotoutuu tarkemmin ohjauksessa seremonian aikana.

Laskeutuminen

Vitunvoiman tarina

Itkuvirsi

Rumpumatka

Jakopiiri

Tauko 30 min, omat eväät

Parantava piiri

Rummutus ja vitunvoiman tanssi

Laskeutuminen

Loppupiiri

Mukaan seremoniaan ota
– oma joogamatto, peitto ja muutama tyyny
– oma rumpu tai muu soitin, jos sinulla on, ei välttämätön
– omat eväät (tarjoamme teetä ja pientä purtavaa)


Vitunvoiman seremoniapäivän järjestävät yhteistyössä Kaisa Lehtipuro,
Juha Kivinen, Petra Kaya, ja Anja Kadziolka.

Kaisa Lehtipuro – Vitunvoima
Talven 2021 vietin Lapissa, yksin pienessä mökissä. Lapin henkien kutsu oli vahva. Siellä myös aloitin omaa yritystäni, Vitunvoimaa. Sen tavoite taitaa selvitä jo nimestä. 🙂 Ohjaan Qigongia ja teen voimallisia shamanistisia tantrahoitoja.

Juha Kivinen – Henkinen opas
Minusta on sanottu, että minussa yhdistyy energisyys ja rauhallisuus hyvällä tavalla. Minä tuon valmennuksiin läsnäoloa, lämpöä, asiantuntemusta ja elämänkokemusta sekä aivan omanlaista energiaa. Teen shamanistisia hoitoja, valmennan henkisessä kasvussa ja järjestän shamanistisia seremonioita.

Petra Kaya – Sacred Circles
Opetan Embodied wisdom menetelmää, johon olen kehittänyt oman lähestymistapani tantriseen hierontaan yhdistäen shamanismia ja tantraa. Olen Solbackan tarkoituksellisen yhteisön perustaja Fagervikissä, jossa asun ja opin yhteisön rakentamisesta. Olen Dragon Templen ja Sacred Earth Festivaalin luoja.

Anja Kadziolka – (olet sivuillani)
Järjestän shamanistisia seremonioita sekä hoitavia shamanistisia äänimatkoja. Teen shamanistisia hoitoja ryhmille ja yksilöille sekä mentorointia. Olen kanssakulkija henkisessä kasvussa, kanava mm. Äiti Maan hoitaville energioille, elementeille, esivanhemmille, valolle ja rakkaudelle. Kanavoin hoitoja viikottain ”My Healing Journey” -ryhmälle englanniksi.