shamanistinen seremonia

KUKA OLEN?

Moi, olen Anja, teen shamanistisia hoitoja ja seremonioita omissa ja muiden tapahtumissa.

Shamanismi tuli elämääni rytinällä loppuvuodesta 2020.

Silloin minussa käynnistyi kundalinienergia ja monenlaista alkoi tapahtua. Vuonna 2019 olin jo löytänyt korkeamman voiman, jonka avulla pääsin ylös pohjalta, johon olin silloin pudonnut. Tai ehkä siinä kävikin niin, että korkeampi voima löysi minut.

Vähitellen minulle alettiin näyttää asioita. Kävin spontaaneilla shamaanisilla matkoilla, vaikken ymmärtänyt sitä vielä. Tapasin voimaeläimeni, henkioppaani, opettajani ja muita henkiä. ”Outoja” asioita tapahtui ja minua puhdistettiin voimalla.

Kesken meditoinnin aloin myös hoitaa auraani, käsiäni liikutettiin ja suullani tehtiin ääniä, lopulta laulettiin. Kun aloin rummuttaa itseäni laulaessa, tajusin että minun täytyy tehdä oma shamaanirumpu.

Kävin tekemässä ensimmäisen rumpuni Kolilla.

Vähitellen aloin hoitaa muitakin. Ensimmäisen kerran vahingossa. Meditaatiossa tunsin, jos en lähetä minut täyttänyttä valoa eteenpäin pian, räjähdän sen voimasta. Ylivuotoa lähtikin räjähdyksen lailla ystävälle naapurissa, kun vain keskityin häneen. Etähoito oli siis ensimmäinen hoitoni.

Lähdin intuitiivisesti harjoittelemaan hoitoa ja hoitamaan ystäviäni ja opiskelin energioista lisää, kuin mitä 2018 olin jo eräässä valmennuksessa oppinut. Kävin paljon myös retriiteillä, hengitysharjoituksissa ja hoidoissa. Opiskelin myös shamanismia kahden vuoden ajan Perulaiseen shamanismiin perehtyneiden opettajien johdossa verkon välityksellä.

Hoitoni voimistuivat ja jokainen hoitokerta opetti jotain uutta.

Kesäkuussa 2021 päätin tulla esiin shamaanina, sillä olin varma uudesta polustani. Sain vahvaa ohjausta nousta esiin ja auttaa valmennuksissani myös muita nousemaan.

2022 aloin järjestää shamanistisia seremonioita ja pääsin myös ensimmäisen kerran workshopin vetäjäksi Natural High Healing -festareille, jossa olin myös 2023 kesällä.

Keväällä 2023 päätin lopettaa vuonna 2015 perustamani Bisneskoulun. Bisnesvalmennus, markkinointi, jota olin 2008 perustamassani mainostoimistossa jo vuosia tehnyt, alkoi tuntua kaukaiselta ja ennemmin nyt ajattelenkin markkinointia yhteyden ja luottamuksen rakentamisena, läsnäolona ja auttamisena. 

Yksi asia, mikä on noussut jatkuvasti uudestaan ja uudestaan, on se, että juuri nyt moni kokee henkisen heräämisen, oma voima ja oma ydin haluavat nousta esiin, valon täytyy päästä loistamaan. Nyt ei siis ole aika pienentää  itseään, tai piiloittaa omaa suuruuttaan, vaan nyt on aika nousta esiin sinä valona, mikä olet.

Nyt todella ON se aika, kun maailma tarvitsee sinun valoasi. 

Kuuntele videosta vielä tarinaani:Jos haluat kuulla lisää tarinaani, käy tilaamassa ilmaiseksi jatkoa sähköpostiisi äänitteenä, jossa kerron vähän enemmän siitä, mitä tapahtui. Saat kaksi äänitettä ilmaiseksi, toisessa kerron henkilökohtaisemmin miten tämä kaikki tapahtui ja mitä matkallani olen oppinut, ja toisessa pääset vastaanottamaan hoitoa. <3

Samalla liityt listalle, jossa tulet 1-3 vk välein saamaan maksutta hoitoäänitteen, meditaation ja äänihoidon, josta saat apua omaan tilanteeseesi.


Tässä vielä muutamia kommentteja hoidostani. Näillä sivuilla löydät myös pidempiä kertomuksia kokemuksista 🙂

”Hoitosi on kuin rakastelisi Universumin kanssa!”

”Koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.”

”Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla!”

”Nukuin ensimmäisen yöni kokonaan vuosiin!”

”Oli kyllä huikein rumpumatka, jolla olen ikinä ollut!”

”Olen kyllä ollut energiahoidoissa mutta en koskaan näin voimakkaassa!”

”Sinun hoitosi jälkeen omat kanavani alkoivat ensimmäistä kertaa avautua!”