HALUATKO MUKAAN?

Hei, ihanaa että olet kiinnostunut liittymään sähköpostilistalle. <3 Lähetän listalleni tietoa tulevista tapahtumista ja valmennuksista. Ja epäsäännöllisesti lähetän äänitteitä (1-3 vk välein), jotka laitan vain listalleni.

Äänitteissä (noin 30-50 min) jaan ajatuksiani, tai ehkä voisi sanoa kanavoin, ajan energioista, henkisestä kasvusta ja teen meditaation tai rummutuksen, jossa saat energiahoitoa, puhdistusta ja vahvistusta.

Miksi teen tätä?

Olen aikanaan pitänyt podcasteja, kirjoittanut blogeja ja julkaissut paljon kaikkien nähtäväksi verkkoon.

Nyt tuntuu hyvältä jakaa joitain asioita, joskus henkilökohtaisiakin, omalle listalle, rajatusti, ja vain "meidän kesken".

Ei niin että tässä olisi mitään salaista tai hämärää, tämä vain on itselleni kevyempää ja helpompaa. Ja aiheet, joista puhun, liittyvät vahvasti ajankohtaan, joten en jättäisi niitä verkkoon pidemmiksi ajoiksi.

Liity mukaan alla, saat saman tien vahvistuksen sähköpostiisi.

Jos haluat kysyä jotain, lähetä minulle viesti anja@anjakadziolka.fi

Tietosi ovat turvassa, en jaa niitä eteenpäin enkä spämmää. Voit poistua helposti listalta milloin vain jokaisen sähköpostin alaosassa olevasta "unsubscribe"-linkistä.

"Nukahdin eilen kesken kuuntelun, ja kuuntelin nyt viestisi uudestaan. Wau, niin tähän aikaan uppoava, olen äärettömän kiitollinen, että minulla on onni kuulua postituslistallesi."

"Kiitos Anja täydenkuun äänitteestä. Kuuntelin sen aamulla kun oli jotenkin todella nihkeät olot. Pötköttelin sohvalla ja lilluin jossain miellyttävässä olotilassa koko äänitteen ja valveuduin kilistimen soittoon takaisin kehoon. Helpotti kovasti oloa, kiitos, kiitos, kiitos"

"Kiitos Anja tästä. Tämä oli kaunis, voimallinen, tarpeellinen. <3 Kiitos kiitos kiitos Sinulle kun opastat ja jaat näitä."

"Jälleen kiitos kiitos kiitos. Jo jonkin aikaa on ollut tunne, että 
kaikki negatiiviset asiat ovat nostaneet päätään elämässä. Mutta tästä 
viestistä sain uutta toivoa, valoa <3"

"Kuin olisit lukenut ajatukseni ja antanut juuri minulle ne keinot, 
voimat, mahdollisuuden päästää irti ja rakastaa myös varjojani. Voimakas 
energia virtasi läpi kehon, kyyneleet, lämpö kehossa ja mikä parasta, 
usko omaan itseeni. Saan olla juuri tällainen kuin olen! Kiitos Anja <3"

”Hei Anja, hyvä kuunnelma <3 Tykkäsin :) tuntuu että tänä aikana tarvii rauhottavaa ja positiivista puhetta, kun niin paljon pahaa tapahtuu maailmassa, ettei viitsi edes uutisia katsoa."

Moikka, nimeni on Anja Kadziolka, teen shamaanin ja valmentajan töitä yrityksestäni.

Tässä hieman tarinaani. Jos se kiinnostaa :)

Tulin aivan eri maailmasta tähän tehtävään.

Vuonna 2008 perustin mainostoimiston sekä 2015 Bisneskoulun. Tein yrittäjänä bisnesvalmennuksia, kunnes (long story short...) totaalisen loppuunpalamisen 2019 jälkeen, itseäni retriitillä hoitaessani joulukuussa 2020 koin voimakkaan henkisen heräämisen.

Se käynnisti minussa jotain. Kundaliinienergia lähti virtaamaan, kädet liikkumaan energiakehon ympärillä hoitaen sitä ja ääntä, laulua tulemaan. Erilaisilla taajuuksilla, laululla, joka pistää liikkeelle energiaa ja kanavoi hoitoa.

Pian tein 2021 ensimmäisen rumpuni ja rummuttaminen, laulaminen, hoitava energia alkoi virrata itsestään.

Eikä mikään ole koskaan tuntunut luonnollisemmalta, helpommalta, upeammalta. Oikeammalta...

En koskaan hakeutunut tähän. En ajatellut tekeväni tällaista. Mutta tässä nyt olen, sielun tehtävässäni, tiedän täydellä varmuudella, että tähän minun oli tarkoitus ryhtyä.

Heräämisen jälkeen minua on puhdistettu voimalla. En voi sanoa että se olisi ollut helppoa. Kuitenkin jokainen "kuolema" sen arvoista, sillä olen päässyt jatkuvasti puhtaammaksi kanavaksi.

Ja se mitä elämä on minulle näyttänyt, on niin upeaa, kirkasta, puhdasta ja pyhää. Olen vain suunnattoman kiitollinen ja nöyränä kaikesta. <3

Mitä nyt teen?

Nyt teen shamanistisia energiahoitoja ja seremonioita livenä ja etänä joko ilman yhteyttä tai Zoomissa. Jopa tuhansien kilometrien päähän, välimatkalla ei ole väliä. Energiat välittyvät hyvin myös digitaalisissa kanavissa.

Teen myös valmennusta. "Syty sydämesi tuleen" -valmennuksessa autan asiakkaitani löytämään oman sielun polkunsa, oman intohimonsa. Ja lähtemään toteuttamaan sitä.

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi." - Tuulia Helmisola