HALUATKO MUKAAN?

Hei, ihanaa että olet kiinnostunut liittymään sähköpostilistalle. <3 Lähetän listalleni tietoa tulevista tapahtumista (juuri nyt tauolla). Ja epäsäännöllisesti lähetän äänitteitä (1-4 vk välein), jotka laitan vain listalleni.

Äänitteissä (noin 30-50 min) jaan ajatuksiani, tai ehkä voisi sanoa kanavoin, ajan energioista, henkisestä kasvusta ja teen meditaation tai rummutuksen, jossa saat energiahoitoa, puhdistusta ja vahvistusta.

Miksi teen tätä?

Olen aikanaan pitänyt podcasteja, kirjoittanut blogeja ja julkaissut paljon kaikkien nähtäväksi verkkoon.

Nyt tuntuu hyvältä jakaa joitain asioita, joskus henkilökohtaisiakin, omalle listalle, rajatusti, ja vain ”meidän kesken”.

Ei niin että tässä olisi mitään salaista tai hämärää, tämä vain on itselleni kevyempää ja helpompaa. Ja aiheet, joista puhun, liittyvät vahvasti ajankohtaan, joten en jättäisi niitä verkkoon pidemmiksi ajoiksi.

Liity mukaan alla, saat saman tien vahvistuksen sähköpostiisi.

Jos haluat kysyä jotain, lähetä minulle viesti anja@anjakadziolka.fi


Liity listalle tästä!

Tässä vielä kokemuksia

”Nukahdin eilen kesken kuuntelun, ja kuuntelin nyt viestisi uudestaan. Wau, niin tähän aikaan uppoava, olen äärettömän kiitollinen, että minulla on onni kuulua postituslistallesi.”

Kiitos Anja täydenkuun äänitteestä. Kuuntelin sen aamulla kun oli jotenkin todella nihkeät olot. Pötköttelin sohvalla ja lilluin jossain miellyttävässä olotilassa koko äänitteen ja valveuduin kilistimen soittoon takaisin kehoon. Helpotti kovasti oloa, kiitos, kiitos, kiitos”

”Kiitos Anja tästä. Tämä oli kaunis, voimallinen, tarpeellinen. <3 Kiitos kiitos kiitos Sinulle kun opastat ja jaat näitä.”

”Jälleen kiitos kiitos kiitos. Jo jonkin aikaa on ollut tunne, että 
kaikki negatiiviset asiat ovat nostaneet päätään elämässä. Mutta tästä 
viestistä sain uutta toivoa, valoa <3″

”Kuin olisit lukenut ajatukseni ja antanut juuri minulle ne keinot, 
voimat, mahdollisuuden päästää irti ja rakastaa myös varjojani. Voimakas 
energia virtasi läpi kehon, kyyneleet, lämpö kehossa ja mikä parasta, 
usko omaan itseeni. Saan olla juuri tällainen kuin olen! Kiitos Anja <3″

”Hei Anja, hyvä kuunnelma <3 Tykkäsin 🙂 tuntuu että tänä aikana tarvii rauhottavaa ja positiivista puhetta, kun niin paljon pahaa tapahtuu maailmassa, ettei viitsi edes uutisia katsoa.”