SHAMANISTISET TAPAHTUMAT

Järjestän erilaisia tapahtumia verkossa Zoomin välityksellä ja livenä. Olen myös mukana esiintymässä muiden järjestämissä tapahtumissa. (Kuvassa Natural High Healing -festivaalit 2022)

Tilaa tästä maksuton "Sytytä kipinä sinussa" -valmennus & hoitoäänite oman sydänyhteyden vahvistamiseen >>

Liity sähköpostilistalle >>

TULEVIA TAPAHTUMIA!

Kaakaoseremonia & Shamanistinen hoito

Paikka: Lappeenranta, Willitikki Moisiontie 122

Aika: Sunnuntai 26.11. klo 15-18.00

Ihana sydäntä avaava kaakaoseremonia ja shamanistinen hoito. Pääset syvälle rentouteen ja vastaanottamaan hoitoa sinne missä sitä juuri nyt tarvitset, rummun, laulun, huilun ja muiden soitinten äänimaailmassa.

TÄYNNÄ

----

Täydenkuun ONLINE-seremonia Zoomissa

Aika: Maanantai 27.11. klo 19.30-21.00

Paikka: Saat Zoom-linkin sähköpostiisi

Hinta: 10 euroa

Tule mukaan puhdistamaan energiakehoasi ja purkamaan täydenkuun puhdistavassa valossa se, mikä nyt haluaa sinusta lähteä. Päästä irti taakasta, kevennyt ja löydät taas iloa ja voimaa itsestäsi. <3

Ilmoittaudu >>

----

Kaakaoseremonia & Shamanistinen hoitava äänimatka

Aika: sunnuntai 3.12. klo 15-18

Paikka: Aura

Kaakaoseremonia ja shamanistinen hoito, kolmen tunnin seremoniassa pääset ihanalle matkalle omaan sydämeesi, rakkauteen, keveyteen ja iloon. <3 Voit rentoutua syvästi rummun, laulun, huilun ja muiden soitinten saattelemana. :)

Ilmoittaudu mukaan Auraan >>

---

Kaakaoseremonia & Shamanistinen hoitava äänimatka

Aika: keskiviikko 6.12. klo 15-18

Paikka: Kellokoski, Ruukin Maljat Vanha Valtatie 190, Rakennus 3 D

Ah, upea itsenäisyyspäivän viettotapa on istua seremoniaan sydän avoinna vastaanottamaan rakkautta äiti kaakaolta. <3 Ja rentoutua syvälle matkalle rummun, laulun, huilun ja muiden soitinten saattelemana. :)

Ilmoittaudu mukaan Kellokoskelle >>

----

LAVALLA FESTIVA MAGICASSA

Aika: 9.12. klo 18.35-19

Paikka: Aalto-sali, Väinönkatu 7, Jyväskylä

Festiva Magica liput >>

---

VAPAUDU JA VAPAUTA VOIMASI

Aika: 10.12. klo 12-15

Paikka: Mandalatalo, Jyväskylä

Aaahh, tanssiseremonia... nämä ovat aina niin upeita! Jo tanssin aikana vapautuu niin paljon, ja sitten kun heittäydyt lattialle, vajoat niin syvälle. Parantavaan syvään rentouteen, jossa kehosi voi todella vapauttaa. Ja yhdistyä Äiti Maan voimaan, joka lataa sinut talveksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

-----

SHAMANIC REBIRTHING CEREMONY

Aika: tiistai 12.12. klo 17.30-20.30

Paikka: Hyvinkää Studio SunSydän, Viertolankatu 25

(Vain noin 10 min kävely Hyvinkään juna-asemalta!)

Porttipäivä ja uusikuu - niin huikea yhdistelmä! Täydellinen aika astua uuteen, ja se on mitä tässä seremoniassa tehdään: synnytään uudelleen!

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

----

LASKEUDU JOULUN RAUHAAN

Aika: sunnuntai 17.12. klo 15-18

Paikka: Karjalohja, Heponiemen hiljaisuuden keskus

Laskeudutaan joulun rakkauden ja rauhan energiaan yhdessä. Tässä seremoniassa pääset purkamaan syksyn kiireen, stressin, surut ja turhautumat. Puhdistumaan, keventymään, ja kokemaan sen rauhan ja valon, jota tässä pimeässä kaudessa kaikesta huolimatta on.

Ilmoittaudu tästä mukaan >>


TULOSSA

14.1. Päiväretriitti Helsingissä!

Haluatko järjestää omalle porukalle seremonian?

Kaakaoseremonia, Rebirthing-seremonia..?

KYSY LISÄÄ LOMAKKEELLA

Tai lähetä sähköpostia anja@anjakadziolka.fi

Tapahtumissa manifestoimme, kutsumme runsautta ja rakkautta puoleemme, luomme yhdessä upeaa uutta maailmaa. Sellaista, jossa haluamme elää. Ja sellaista elämää, jota haluamme itsellemme luoda!

Ryhmän voima on huikea, ja rakastan siksi tehdäkin ryhmätapahtumia. Kun jokainen keskittyy unelmaansa, nousee aivan valtavan upeat energiat, joissa pääsemme kaikki kylpemään. Ja jotka vahvistavat sitä viestiä, jota Universumille haluamme lähettää. Yhdessä nostamme toisiamme.

Kaikissa tapahtumissa vastaanotat hoitoa, valoa, rakkautta Universumilta, ohjausta henkioppailtasi, ja avaat yhteyttäsi sydämeesi, äiti maahan ja isä taivaaseen.

Haluatko että tulen vetämään workshopia, seremoniaa tapahtumaasi? Laita viestiä anja@anjakadziolka.fi

Share on LinkedInShare on PinterestShare on InstagramShare on YoutubeShare on TikTok

ESIMERKKEJÄ AIEMMISTA SEREMONIOISTA...

Hämeenlinnan Keskiaikatapahtumassa 19.-20.8.

Kiitosrituaali Äiti Maalle, Pakanametsä (lähellä sisääntuloporttia)

Elokuu, sadonkorjuun aika, miten Äiti Maa ravitsi sinua tänä kesänä? Kehoa, mieltä ja sielua..? Rituaalissa kiitämme puhdistavan, hoitavan shamanistisen rummutuksen, laulun ja energioiden syleilyssä Äiti Maata kevään ja kesän antimista, sadosta ja levosta sekä pyydämme voimia syksyyn ja talveen.

Shamanistinen äänimatka esivanhempien luo Kuninkaansalissa Hämeen Linnassa

Tee oma meditatiivinen matka esivanhempiesi luo muinaisessa tunnelmassa, kumean rummun rytmissä, rentouttavassa ja menneitä haavoja parantavassa energiassa, useiden soitinten äänimaailmassa

Vihkiseremonia, Pakanametsä (lähellä sisääntuloporttia)

Tule mukaan todistamaan Sannan ja Mikan rakkauden liittoa. Kättenliittämistä Ukko ylijumalan, Äiti Maan, luonnonhenkien ja henkioppaiden edessä. Muinaisia hääperinteitä sisältävässä vihkiseremoniassa juhlistetaan Sannan ja Mikan rakkautta ja pyydetään heidän yhteiselle elämälleen hedelmällisyyttä, runsautta, yltäkylläisyyttä, onnea ja siunausta. <3

NATURAL HIGH HEALING -FESTIVAALI 2023

Yhdisty Äiti Maan villiin alkuvoimaan - Connect To Wild Earth Power

Syty oman voimasi liekkiin ja vapauta itsesi. Shamanistisessa seremoniassa virratamme yhdessä Äiti Maan voimaa rytmien, äänen tuottamisen ja tanssin kautta. Seremoniassa luodaan yhdessä valtava pyhä, rakkauden aalto, joka nostaa meistä jokaisen omaan alkuvoimaiseen villiin naiseuteen, seksuaalienergiaan, luomisvoimaan. Pääset antautumaan täysin puhdistaville energioille, purkamaan, heittäytymään ja kokemaan voimallisen, parantavan kohtuyhteyden Äiti Maahan. 

Pyhän Feminiinin ja Maskuliinin tasapaino omassa voimassa
yhdessä Tero Suhosen kanssa

Shamanistinen seremonia oman voiman, feminiinin ja maskuliinin tasapainottamiseen. Kuu ja aurinko. Intuiivisuus ja tekemisen tuli. Visiointi ja aikaansaaminen. Jotta näiden tasapainossa voit nähdä ja toteuttaa sitä, mitä sydämesi tässä elämässä haluaa saada aikaan. Luoda sitä, mitä sinä tähän elämään olet tullut luomaan.  

FESTIVA MAGICA LAPPEENRANTA 2023

Shamanistinen seremonia, Aktivointi uuteen aikaan

Nyt on aika nousta omaan voimaan ja omaan totuuteen. Ja yhdistyä Äiti Maan sykkeeseen, kevään kasvuvoimaan. Tule mukaan kevätpäiväntasauksen ja uuden aikakauden shamanistiseen seremoniaan. Pääset vastaanottamaan puhdistavia ja voimaannuttavia energioita shamanistisen hoidon äänimaailmassa. Voit antaa rummun viedä sinut omalle henkiselle matkallesi oman voimasi ytimeen ja antaa oppaidesi ja voimaeläimesi johdattaa sinut uuteen olemiseen, uuteen aikaan.

NATURAL HIGH HEALING -FESTIVAALI 2022

Aito minä -workshop valotyöntekijöille

Miten löydät itsestäsi voiman ja rohkeuden nousta esiin aitona, upeana omana itsenäsi? Parantajana, valotyöntekijänä. Sillä nyt on sen aika. Nyt on aikasi nousta esiin. Tiedät, että sinussa on sitä jotain. Suurta voimaa, valoa, jonka avulla autat ihmisiä. Tässä workshopissa avataan kanaviasi, valetaan sinuun rohkeutta nähdä itsesi siinä suuruudessa, johon sinun on tarkoitus tässä elämässä nousta.

Matka rakkauteen ja valoon - hoitava rumpumatka

Osallistujat ohjataan tässä workshopissa syvään rentouteen, oman sydämen äärelle, parantavaan valoon ja rakkauteen. Shamaanirummun, laulun, valokielen äänien kautta vastaanotat rakkaudellista energiaa. Yhdistyt Universumiin, Äiti Maahan ja elementteihin. Rentoudut ja teet oman henkisen matkasi henkioppaasi ohjauksessa. Olosi kevenee, rakastut itseesi syvemmin ja löydät uuden ilon sisältäsi.

VOI PYHÄ JYSSÄYS -TAPAHTUMA 2022

Shamanistinen kiitos- ja puhdistusrituaali Kekrin hengessä

Seremoniassa kiitetään yhdessä Äiti Maata, Isä Taivasta, henkioppaita, esi-isiä ja -äitejä menneestä vuodesta ja laskeudutaan talvikauteen. Ota mukaan pieni lahja, kukka, oksa, käpy, leivos... muodostamme niistä yhteisen, kauniin uhrilahjan hengille ja voit samalla esittää toiveen tulevalle vuodelle. Aloitamme meditaatiolla, josta siirrymme seremoniaan ja sen jälkeen voimallisesti puhdistavaan rumpu- ja energiahoitoon.PALAUTTEITA SHAMANISTISESTA SEREMONIASTA ZOOMISSA

"Rummutuksen aikana osasin vain kuunnella. Tunsin sekä aistin kuulemani. Tunsin miten rumpusi veti mua puoleensa, kehotti päästämään irti. Aistin rauhan ja lämmön, ja sen mitä olin manifestoinut elämääni lisää.


Hoidon loppu puolellakin oli sama rauha ja lämpö läsnä. Tunsin jossain vaiheessa rinnan kohdalla hyvin kevyen sähköiskumaisen tunteen kulkevan läpi. Avasin silmät ja huomasin että sun toinen kätesi oli juuri siinä kohdassa missä itse olin tuntenut tunteen. Toinen kätesi kurkotti kameraan.


Hoidon jälkeen olo oli  (ja on edelleen) energinen. Oon täpinöissäni uuden edessä. Sellainen tunne että unelmat ovat jo toteutuneet.  Nyt saan vain elää ja kulkea niitä vastaan. "

Olipa hurja hoito (seremonia)! Tuli kaikenlaisia tuntemuksia ja tunteita ja lopulta nukahdin, varmaan joskus loppupuolella. Oli tosi voimakas hoito, nyt jopa vähän väsynyt olo. Taas tuli semmoisia nytkähtelyjä kehossa, valoja ja värejä silmissä ja sitten aivan uutena toisessa kädessä alkoi sormet koukistella aivan itsekseen. Välillä puristava tunne rinnassa ja sitten se taas suli pois. Välillä piti huokailla suu auki. Hyvät, puhdistavat energiat!" - Minna

"Olen yleensä tosi laiska antamaan mitään palautetta, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen: Olin vähän skeptinen etäenergiahoidon suhteen, mutta ihan turhaan! Alusta loppuun asti tunsin energian virtaavan tosi vahvana, ja sekä rummutuksen että hiljaisemman osion aikana tunsin hoidon tosi vahvasti sydän- ja kurkkuchakroissa (hymyilytti, kun sanoit jälkeenpäin, että juuri näitä oli hoidettu erityisesti). Lisäksi näin energian tosi selvästi väreinä, ja liila väri korostui niissä. Kiitos tästä!"

"Kiitos tämänpäiväisestä seremoniasta!

Tämä oli minun ensimmäinen tämän tyyppinen kokemukseni, ja yllätyin kyllä siitä, että reaktioita tuli. Oma intentioni liittyy kehollisten oireiden parantamiseen, ja reaktioni olivatkin valtaosin nimenomaan kehollisia.

Tuli lihasten nytkähtelyä, jännittymisiä, rentoutumisia ja muita eri tyyppisiä tuntemuksia, esim. lämpöä, puristusta jne. Aluksi ne painottuivat yläkehoon, lopussa lantion seudulle. Oli mielenkiintoista kuulla jälkeenpäin, mitä chakroja olit käsitellyt.

Minulla on joskus aiemmin tullut vastaavia reaktioita ohjatuissa meditaatioissa, mutta ei läheskään aina. Ai niin, ja ihan loppupuolella tuli sellainen jännä kokemus, että kun aloit laulaa, tuntui että se laulu tulikin minun sisältäni.

On ollut hienoa seurata, miten henkisyys on pikkuhiljaa tehnyt koko ajan enemmän tietään työhösi :) On upeaa ja inspiroivaa, että yhdistät näitä eri osa-alueita yhteen. Bisnes ja henkisyys eivät ehkä välttämättä ensikuulemalta liity toisiinsa, mutta mitä henkisemmällä tavalla bisnestä tekee, sitä syvempää ja kauaskantoisempaa ja parantavampaa se voi olla, uskoisin."

”kiitos vielä näin yksityisesti. Oli kyllä huikein rumpumatka, jolla olen ikinä ollut!
Vapautui paljon seksuaalisuuteen liittyvää häpeää, traumoja yms. Oli itse asiassa lähes orgastinen kokemus.
Keho halusi liikkua ja tärähteli voimakkaasti vapautuakseen vanhasta. Puhdistavaa itkua tuli myös paljon. Sun ääni soi kauniisti rummun kanssa, mutta myös ilman. Nyt virtaa kundalinienergiat ja keho tuntuu ihanan elinvoimaiselta. Ihana ihana ihana hoito, kiitos kiitos kiitos ❤🌷❤🌷❤”