VALOA SYDÄMEESI
ONLINE-SEREMONIA 17.4.

Tervetuloa 1,5 tunnin online-seremoniaan, jossa saat shamanistisen energiahoidon, vastaanotat valoa ja rakkautta sydämeesi, avaat kanavia ja vahvistat omaa voimaasi.

Keskiviikkona 17.4. klo 18-19.30

Zoomissa (saat myös tallenteen)

Hinta 0 € (tai vapaaehtoinen 10 €)

Täydenkuun voimakkaat energiat auttavat sinua puhdistumaan ja siirtymään Lohikäärmeen vuoteen rauhan, tasapainon ja keveyden tilassa. Ei kiireessä ja stressissä, vaan maadoittuneena ja turvan tilassa.

Sinun tarvitsee vain avata Zoom-yhteys vaikka puhelimestasi ja rentoutua. Vajota alustaan, sulkea silmät, päästää irti ja kuunnella soittimia ja hoitavaa laulua… oman kotisi rauhassa, nauttia iltahoidosta vaikka valmiiksi jo pyjamassa. <3

Seremoniassa soitan rumpua, huilua ja muita soittimia sekä kanavoin laulua. Pääset välillä voimakkaassa ja välillä lempeässä shamaanisessa äänimaailmassa ja oppaidesi ohjaamana, voimallisten energioiden aallossa syvään rentouteen, nautinnolliseen tilaan, jossa aika ja paikka katoavat.

Nyt alkaa olla aika alkaa nousta valoon kasvavan auringon kanssa. Ja vapauttaa vielä se mikä haluaa vapautua.

Ilmoittaudu tästä saman tien mukaan. Saat vahvistusviestissä (noin 5-10 min kuluttua) sähköpostitse linkin Zoomiin ja muistutuksen vielä ennen tapahtumaa.


Online-seremonia

Paikka: Zoom

Aika: keskiviikko 17.4. klo 18-19.30 (1,5h)

Hinta: 0 € tai vapaaehtoinen 10 € (sis. alv. 24%)

Tässä vielä kokemuksia seremonioista

”Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi.” – Tuulia Helmisola

Moikka, nimeni on Anja Kadziolka, teen shamaanin ja valmentajan töitä yrityksestäni.

Tässä hieman tarinaani. Jos se kiinnostaa 🙂

Useiden loppuunpalamisten ja musertavimman sellaisen 2019 jälkeen, itseäni retriitillä hoitaessani joulukuussa 2020 koin voimakkaan henkisen heräämisen.

Se käynnisti minussa jotain. Kundaliinienergia lähti virtaamaan, kädet liikkumaan energiakehon ympärillä hoitaen sitä ja ääntä, laulua tulemaan. Erilaisilla taajuuksilla, laululla, joka pistää liikkeelle energiaa ja kanavoi hoitoa.

Pian tein 2021 ensimmäisen rumpuni ja rummuttaminen, laulaminen, hoitava energia alkoi virrata itsestään.

Eikä mikään ole koskaan tuntunut luonnollisemmalta, helpommalta, upeammalta. Oikeammalta…

En koskaan hakeutunut tähän. En ajatellut tekeväni tällaista. Olin bisnesvalmentaja ja täysin eri maailmassa… Mutta tässä nyt olen, sielun tehtävässäni, tiedän täydellä varmuudella, että tähän minun oli tarkoitus ryhtyä.

Ja se mitä elämä on minulle näyttänyt, on niin upeaa, kirkasta, puhdasta ja pyhää. Olen vain suunnattoman kiitollinen ja nöyrä kaikesta. <3

Mitä nyt teen ja mitä voit odottaa seremoniassa?

Nyt teen shamanistisia energiahoitoja livenä ja etänä joko ilman yhteyttä tai Zoomissa. Jopa tuhansien kilometrien päähän, välimatkalla ei ole väliä. Energiat välittyvät hyvin myös digitaalisissa kanavissa.

Teen myös ohjausta. Ryhmäohjauksissa autan asiakkaitani löytämään oman sielun polkunsa, oman intohimonsa. Ja lähtemään toteuttamaan sitä.

Kaikki alkaa puhdistuksesta.

Nyt pääset tässä shamanistisessa seremoniassa täysin maksutta purkamaan henkistä taakkaa, vastaanottamaan valoa ja parannusta sekä manifestoimaan unelmiasi.

Seremonian aikana pääset nauttimaan todella syvästä rentoudesta shamaanirummun ja laulun sekä hoitavien energioiden matkassa. Saatan käytää seremoniassa myös helistintä, maljaa, huilua. Ohjaan sinut luomaan yhteyden Äiti Maahan ja Isä Taivaaseen, visioimaan unelmiasi ja manifestoimaan niitä todeksi.

Pääset omalle henkiselle matkallesi, jossa saatat saada myös vastauksen polttavaan kysymyksen.

Samalla avaamme kanaviasi hoidossa entisestään ja pystyt luomaan vahvempaa yhteyttä omaan korkeimpaan minääsi. Joka tarkoittaa siis muun muassa sitä, että löydät selkeyttä ja fokusta kaikkeen tekemiseesi. Sekä rohkeutta ottaa isoja askeleita elämässäsi – kohti omaa sielun polkuasi.

Olen tehnyt Zoom-seremonioita jo vuodesta 2021 alkaen ja energiat todella välittyvät kaikille osallistujille. Myös tallenteesta, jonka lähetän ilmoittautuneille. Toivon kuitenkin, että jokainen priorisoisi läsnäolon seremoniassa silloin kun se tapahtuu. 🙂

Tässä muutama palaute edellisistä Zoom-ryhmähoidosta.

”Rummutuksen aikana osasin vain kuunnella. Tunsin sekä aistin kuulemani. Tunsin miten rumpusi veti mua puoleensa, kehotti päästämään irti. Aistin rauhan ja lämmön, ja sen mitä olin manifestoinut elämääni lisää.

Hoidon loppu puolellakin oli sama rauha ja lämpö läsnä.

Tunsin jossain vaiheessa rinnan kohdalla hyvin kevyen sähköiskumaisen tunteen kulkevan läpi. Avasin silmät ja huomasin että sun toinen kätesi oli juuri siinä kohdassa missä itse olin tuntenut tunteen. Toinen kätesi kurkotti kameraan.

Hoidon jälkeen olo oli  (ja on edelleen) energinen. Oon täpinöissäni uuden edessä. Sellainen tunne että unelmat ovat jo toteutuneet.  Nyt saan vain elää ja kulkea niitä vastaan. ” – Sanna

”Olipa hurja hoito! Tuli kaikenlaisia tuntemuksia ja tunteita ja lopulta nukahdin, varmaan joskus loppupuolella. Oli tosi voimakas hoito, nyt jopa vähän väsynyt olo. Taas tuli semmoisia nytkähtelyjä kehossa, valoja ja värejä silmissä ja sitten aivan uutena toisessa kädessä alkoi sormet koukistella aivan itsekseen. Välillä puristava tunne rinnassa ja sitten se taas suli pois. Välillä piti huokailla suu auki. Hyvät, puhdistavat energiat!” – Minna

Olen yleensä tosi laiska antamaan mitään palautetta, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen: Olin vähän skeptinen etäenergiahoidon suhteen, mutta ihan turhaan! Alusta loppuun asti tunsin energian virtaavan tosi vahvana, ja sekä rummutuksen että hiljaisemman osion aikana tunsin hoidon tosi vahvasti sydän- ja kurkkuchakroissa (hymyilytti, kun sanoit jälkeenpäin, että juuri näitä oli hoidettu erityisesti). Lisäksi näin energian tosi selvästi väreinä, ja liila väri korostui niissä. Kiitos tästä!” – Nimetön palaute

”Kiitos tämänpäiväisestä seremoniasta!

Tämä oli minun ensimmäinen tämän tyyppinen kokemukseni, ja yllätyin kyllä siitä, että reaktioita tuli. Oma intentioni liittyy kehollisten oireiden parantamiseen, ja reaktioni olivatkin valtaosin nimenomaan kehollisia.

Tuli lihasten nytkähtelyä, jännittymisiä, rentoutumisia ja muita eri tyyppisiä tuntemuksia, esim. lämpöä, puristusta jne. Aluksi ne painottuivat yläkehoon, lopussa lantion seudulle. Oli mielenkiintoista kuulla jälkeenpäin, mitä chakroja olit käsitellyt.

Minulla on joskus aiemmin tullut vastaavia reaktioita ohjatuissa meditaatioissa, mutta ei läheskään aina. Ai niin, ja ihan loppupuolella tuli sellainen jännä kokemus, että kun aloit laulaa, tuntui että se laulu tulikin minun sisältäni.

On ollut hienoa seurata, miten henkisyys on pikkuhiljaa tehnyt koko ajan enemmän tietään työhösi 🙂 On upeaa ja inspiroivaa, että yhdistät näitä eri osa-alueita yhteen.

Bisnes ja henkisyys eivät ehkä välttämättä ensikuulemalta liity toisiinsa, mutta mitä henkisemmällä tavalla bisnestä tekee, sitä syvempää ja kauaskantoisempaa ja parantavampaa se voi olla, uskoisin.” – Nimetön palaute

”Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille.” – Jani Kasanen


”Kiitos ihan hirveästi seremoniasta, taas. Molemmilla kerroilla kun olen ollut (Festiva Magicassa Karjalohjalla & nyt 1111-porttipäivänä) seremoniassasi, on minusta puhdistunut paljon ja olen saanut syntyä jollain tavalla uudelleen.

Karjalohjalla itkin, huusin ja nauroin kaiken tuskan pois, kaiken turhan pihalle. Tunsin silloin esivanhempieni läheisyyden ja kuinka sain yhdistyä omaan voimaani. Nyt porttipäivänä itkin myös paljon, olisi tehnyt toisinaan mieli huutaakin.

Henkimaailmasta tuleva valon ja rakkauden määrä oli niin valtava, että se valaisi syvimmällekin työnnetyt varjopuoleni. Itkin puhdistavaa itkua, kun ymmärsin että ne eivät ansaitse olla hylättyinä, vaan arvostettuina ja rakastettuina osina minua.

En tiedä mitään toista hoitomuotoa, joka olisi aiheuttanut minulle näin voimakkaita tunnereaktioita, en mitään näin puhdistavaa. Missään muussa hoitomuodossa en ole täyttynyt tällaisilla määrillä valoa.

Kiitos Sinulle Anja sydämellisesti siitä mitä teet Olet niin upean rohkea, heittäytyvä, rakkaudellinen ja inspiroiva ihminen. Uuuhhh… kiitos kiitos kiitos”


Kiitos kiitos kiitos ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 Anjalla on mielettömän ihana, lämmin, selkeä, mutta kuitenkin todella varma ote seremonioissaan. Hän luo meille turvallisen ja rakkaudellisen tilan kohdata asiat juuri, kuten on tarkoitettu mahdollistaen samalla myös tarpeeksi ajallista tilaa sen kaiken kokemiselle. 

Itselläni Anjan seremoniat ovat olleet kehollisesti hyvin voimakkaita, puhdistavia ja avaavia, niin etänä kuin läsnä. Samalla olo on ollut jälkeenpäinkin erittäin raukea, rakkaudellinen ja rentoutunut.

Suosittelen todella lämpimästi ❤️