UUDELLEENSYNTYMÄN AIKA – SHAMANISTINEN SEREMONIA 7.4.

Auringonpimennyksen iltana kokoonnumme seremoniaan. Vaikka pimennys ei näy Suomessa, on päivän energioissa tilaisuus syntyä uudelleen. Erityisesti, koska olemme myös uudenkuun energioissa.

Ja mikä sen upeampi paikka hiljentyä, kuin Heponiemen hiljaisuuden keskuksen kappeli, jossa pidin myös jouluseremonian 2023. Niin kaunis tila, luonnon rauha ja akustiikka.

Laskeudumme seremoniassa pimennyksen hiljaisuuteen, pysähdyksen hetkeen, jossa voimme syntyä uudelleen. Äiti Maan kohdussa, Äiti Maa -rummun solutasolla värinöivässä kuminassa…

Mitä seremoniassa tapahtuu?

Pääset pysähtymään kiitollisuuden ja rakkauden energioihin. Kuuntelemaan itseäsi meditaatiossa ja sitten syvällä shamanistisella äänimatkalla ja hoidossa.

Voi olla että tanssimme. Voi olla että teemme uhrilahjan. Katson sitä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Osoitamme kuitenkin kiitollisuutta auringolle, ihanalle kevään valolle, luonnon uudelleensyntymälle ja pyydämme itsekin uudistua. Syntyä uudelleen.

Pääset seremoniassa sukeltamaan syvälle hoitavalle shamanistiselle äänimatkalle, jossa kanavoin hoitavaa energiaa korkeimmaksi parhaaksesi. Soitan rumpua, huiluja, kelloja, helistimiä ja laulan. Kanavoiden kaiken seremoniatilassa.

Jos haluat kysyä jotain, laita ihmeessä viestiä anja@anjakadziolka.fi


Uudelleensyntymän aika -seremonia

Paikka: Heponiemen hiljaisuuden keskus, Heponiementie 21, Karjalohja

Aika: sunnuntai 7.4. klo 15-18

Hinta: 55 € (sis. alv. 24%)

Tässä vielä kokemuksia seremonioista

”Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille.” – Jani Kasanen


”Kiitos ihan hirveästi seremoniasta, taas. Molemmilla kerroilla kun olen ollut (Festiva Magicassa Karjalohjalla & nyt 1111-porttipäivänä) seremoniassasi, on minusta puhdistunut paljon ja olen saanut syntyä jollain tavalla uudelleen.

Karjalohjalla itkin, huusin ja nauroin kaiken tuskan pois, kaiken turhan pihalle. Tunsin silloin esivanhempieni läheisyyden ja kuinka sain yhdistyä omaan voimaani. Nyt porttipäivänä itkin myös paljon, olisi tehnyt toisinaan mieli huutaakin.

Henkimaailmasta tuleva valon ja rakkauden määrä oli niin valtava, että se valaisi syvimmällekin työnnetyt varjopuoleni. Itkin puhdistavaa itkua, kun ymmärsin että ne eivät ansaitse olla hylättyinä, vaan arvostettuina ja rakastettuina osina minua.

En tiedä mitään toista hoitomuotoa, joka olisi aiheuttanut minulle näin voimakkaita tunnereaktioita, en mitään näin puhdistavaa. Missään muussa hoitomuodossa en ole täyttynyt tällaisilla määrillä valoa.

Kiitos Sinulle Anja sydämellisesti siitä mitä teet Olet niin upean rohkea, heittäytyvä, rakkaudellinen ja inspiroiva ihminen. Uuuhhh… kiitos kiitos kiitos”


Kiitos kiitos kiitos ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 Anjalla on mielettömän ihana, lämmin, selkeä, mutta kuitenkin todella varma ote seremonioissaan. Hän luo meille turvallisen ja rakkaudellisen tilan kohdata asiat juuri, kuten on tarkoitettu mahdollistaen samalla myös tarpeeksi ajallista tilaa sen kaiken kokemiselle. 

Itselläni Anjan seremoniat ovat olleet kehollisesti hyvin voimakkaita, puhdistavia ja avaavia, niin etänä kuin läsnä. Samalla olo on ollut jälkeenpäinkin erittäin raukea, rakkaudellinen ja rentoutunut.

Suosittelen todella lämpimästi ❤️