ELEMENTTIEN VOIMA
SHAMANISTINEN RETRIITTI

Tule astumaan elementtien voimallisiin energioihin juuri kesäpäivänseisauksen kynnyksellä, kesän luonnon voiman huipussa, yhdessä shamanistisella retriitillä Fagervikissä, upeassa Dragon Templessä ja sen ympäröivässä luonnossa.

Retriitin vetäjinä toimimme me, Juha Kivinen ja minä, Anja Kadziolka 🙂

Tällä retriitillä tasapainotetaan elementit sinussa. Opit shamanismista, elementtien voimasta, ja miten ne vahvistavat energiakenttääsi, puhdistavat sinua, hoitavat sinua. Ja miten tärkeää elementtien tasapaino sinussa hyvinvointisi kannalta on.

Elementit auttavat sinua nousemaan vahvemmin omaan voimaasi, tuleen, ja toisaalta veden valtamerten kokoiseen voimaan. Laajennat tietoisuuttasi ilma-elementin avulla ja maadotut maan jykevässä voimassa. Tasapainotat samalla myös feminiiniä ja maskuliinia energiaa itsessäsi.

Retriitin ohjelma ja sen järjestys muokkautuu ryhmän ja tilanteen energioiden mukaan.

Pääset viettämään vapauttavan ja voimallisen, samalla rentouttavan ja hermostoa rauhoittavan viikonlopun.

Saat retriitillä voimallista shamanistista hoitoa, pääset piirille tulen ääreen rummuttamaan (jos sinulla on oma rumpu, ei välttämätön, nuotiorummutus on elämys vain kuunnellakin).

Yhdistyt luontoon ja elementteihin ja ne parantavat sinua.

Teemme myös puhdistavia ja voimaannuttavia shamanistisia rituaaleja, tuliseremonian jossa poltamme luonnonmateriaaleista luomamme uhrilahjan.

Pääset retriitillä myös rentoutumaan syvästi hoitavalle shamanistisella äänimatkalle.

Ota mukaan oma joogamatto, muutama tyyny (polvien alle toinen) ja peitto. Lisäksi vesipullo ja omat eväät. Majoituksesta emme laskuta, voit ottaa oman teltan mukaan tai nukkua salissa. Yhden lämpimän aterian (lauantaina) voit maksaa paikan päällä (13 €). Muutoin voit ottaa eväät iltanuotiolle, ja aamuiksi / välipaloiksi.

Ilmoittaudu mukaan alla tai kysy lisätietoa anja@anjakadziolka.fi tai juha(at)henkinenopas.fi


Shamanistinen retriitti Elementtien voima!

Paikka: Dragon Temple, Fagervik

Aika: la-su 15.-16.6. klo 12-15

Hinta: 290 €
HUOM. ENNEN 15.5. ILMOITTAUTUNEILLE EARLY BIRD -HINTA 250 €