SYTYTÄ TULI SINUSSA!

20.3. vietetään kevätpäiväntasausta, se on yksi neljästä maan energioiden käännekohdista, kun päivä alkaa olla yötä pidempi ja kevään kasvun aika alkaa.

Tule astumaan uudistumisen energioihin yhdessä shamanistisella päiväretriitillä Jyväskylässä, maagisessa TAIDETEMPPELISSÄ (ent. Pekka Ervast -temppelissä)!

Tämä on myös täydenkuun päivä. Puhdistumisen ja manifestoinnin päivä. Aika luoda uutta ja uudistua. Syntyä ehkä uudelleen.

Tällä päiväretriitillä puhdistetaan sinusta vanha taakka ja blokit, jotka estävät sinua nousemasta vahvemmin omaan voimaasi. Ja nostetaan sinun omaa voimaasi, tultasi.

RETRIITTIPÄIVÄN OHJELMA

11.00 saapuminen, jakopiiri ja meditaatio, energioiden ja intention asettaminen, henkien kutsu ja tilan avaaminen

12.00 Rumpupiiri (oma rumpu mukaan, ei välttämätön)

Oman äänen avausta Äiti Maan energiaa virrattaen

12.30 Shamanic Dance Journey – tanssimatka oman voiman lähteelle & palauttava rumpurentoutus

noin 13.30-14.30 välillä 45 min Lounas (omat eväät)

14.30 Luomisvoiman nostatus – meditaatio ja shamanistinen hoito, äänimatka oman voiman lähteelle, oman seksuaalienergian, sen pyhän luomisvoiman, äärelle

16-16.30 Loppupiiri

Päivän ohjelma ja sen järjestys muokkautuu ryhmän ja tilanteen energioiden mukaan, mutta pääpiirteissään ja sisällöltään menee kuten yllä.

Pääset viettämään vapauttavan ja voimallisen, samalla rentouttavan ja hermostoa rauhoittavan päivän upeassa 90 vuotta vanhassa puutemppelissä, joka on tärkeä osa Suomen hengentiedon historiaa (lähde: YLE). Temppeli on todennäköisesti rakennettu luonnon omalle voimapaikalle, joten pääsemme nauttimaan myös tuosta Äiti Maan voimasta.

Päivän aikana saat voimallista shamanistista hoitoa, jossa rummutan, soitan mm. huilua ja helistimiä, maljoja, kanavoin laulua ja ääniä, valokieltä, ohjaan sinut syvään rentouteen ja kanavoin laulun, puheen ja äänten kautta valoa ja puhdistusta, hoitoa sinulle juuri sinne, missä sitä tarvitset.

Tässä päivässä ei suoriteta, vaan luontevasti yhdistytään omaan tuleen, annetaan sen nousta ja puhdistaa. Ja antaudutaan sille. Sinun ei tarvitse osata mitään, tietää mitään tai tehdä mitään monimutkaista. Voit vain rentoutua ja olla oma itsesi <3

Tule sytyttämään oma tulesi, astumaan omaan lohikäärmeen voimaan – nyt on sen aika!

Ota mukaan oma joogamatto, muutama tyyny (polvien alle toinen) ja peitto. Lisäksi vesipullo ja omat eväät.

Ilmoittaudu mukaan alla tai kysy lisätietoa anja@anjakadziolka.fi


Shamanistinen päiväretriitti

Paikka: Pekka Ervasti -temppeli, Kauppakatu 5, Jyväskylä

Aika: sunnuntai 24.3. klo 11-16.30

Hinta: 120 €
(vähävaraisille 95 €, laita viesti anja@anjakadziolka.fi)

Tässä vielä kokemuksia seremonioista

”Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille.” – Jani Kasanen


”Kiitos ihan hirveästi seremoniasta, taas. Molemmilla kerroilla kun olen ollut (Festiva Magicassa Karjalohjalla & nyt 1111-porttipäivänä) seremoniassasi, on minusta puhdistunut paljon ja olen saanut syntyä jollain tavalla uudelleen.

Karjalohjalla itkin, huusin ja nauroin kaiken tuskan pois, kaiken turhan pihalle. Tunsin silloin esivanhempieni läheisyyden ja kuinka sain yhdistyä omaan voimaani. Nyt porttipäivänä itkin myös paljon, olisi tehnyt toisinaan mieli huutaakin.

Henkimaailmasta tuleva valon ja rakkauden määrä oli niin valtava, että se valaisi syvimmällekin työnnetyt varjopuoleni. Itkin puhdistavaa itkua, kun ymmärsin että ne eivät ansaitse olla hylättyinä, vaan arvostettuina ja rakastettuina osina minua.

En tiedä mitään toista hoitomuotoa, joka olisi aiheuttanut minulle näin voimakkaita tunnereaktioita, en mitään näin puhdistavaa. Missään muussa hoitomuodossa en ole täyttynyt tällaisilla määrillä valoa.

Kiitos Sinulle Anja sydämellisesti siitä mitä teet Olet niin upean rohkea, heittäytyvä, rakkaudellinen ja inspiroiva ihminen. Uuuhhh… kiitos kiitos kiitos”


Kiitos kiitos kiitos ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 Anjalla on mielettömän ihana, lämmin, selkeä, mutta kuitenkin todella varma ote seremonioissaan. Hän luo meille turvallisen ja rakkaudellisen tilan kohdata asiat juuri, kuten on tarkoitettu mahdollistaen samalla myös tarpeeksi ajallista tilaa sen kaiken kokemiselle. 

Itselläni Anjan seremoniat ovat olleet kehollisesti hyvin voimakkaita, puhdistavia ja avaavia, niin etänä kuin läsnä. Samalla olo on ollut jälkeenpäinkin erittäin raukea, rakkaudellinen ja rentoutunut.

Suosittelen todella lämpimästi ❤️