VAPAUDU JA UUDISTU!

Shamanic Rebirthing Ceremony on ainutlaatuinen, jokaiselle erilainen ja joka kerta uudenlainen kokemus. Uudelleensynnyttävä, joskus jopa räjäyttävä, voimakas, syvä matka omaan itseen.

Seremoniassa jätät taakse vanhan ja siirryt uuteen. Voit vapautua raskaista taakoista, surusta, vihasta tai pelosta. Sen verran kuin on sinun korkeimmaksi parhaaksesi juuri tällä hetkellä.

Oletko valmis nousemaan omaan suuruuteesi, valoon, iloon... ja jättämään taaksesi vanhan taakan..?

Seremoniassa kutsumme apuun henget, oppaat, voimaeläimet, auttajat, Äiti Maa, Isä Taivas, esi-isät ja esi-äidit. Heidän avullaan voit nousta aivan uuteen keveyteen ja voimaan. Luoda vanhan nahkasi.

Yksi suurimpia ja vaikuttavimpia tekijöitä omassa henkisessä kehityksessäni on ollut Breathe&Release-hengitysharjoitus, jonka seremoniassa teemme.

Sen kautta olen päässyt purkamaan kehostani vuosia patoutuneita tunteita, stressiä, traumaa, ahdistusta, surua, pelkoa ja kaikkea sellaista, jota en halua mukanani enää kantaa.

Jokaisen hengitysharjoituksen jälkeen oloni on ollut vapautuneempi, selkeämpi sekä kehoni on avautunut uudelle valolle ja keveydelle. Ja hermostoni on rauhoittunut.

Jokainen harjoitus on itselleni ollut räjäyttävä, trasformoiva ja uudistava kokemus. Kvanttiloikka henkisellä polullani. Ja jokainen kerta täysin erilainen.

Tässä seremoniassa pääset henkiselle matkalle oman hengityksesi ja ryhmän energian aalloilla. Ratsastamaan jokaisella aallolla kohti keveämpää olemista.

Autan sinua matkallasi, kuljen mukana energioissa ja kanavoin valoa ja rakkautta matkallesi rummun ja muiden soitinten ja ääneni kautta.

Seremoniassa yhdistän hengitysharjoituksen ja shamanistisen energiahoidon voimalliseksi kokonaisuudeksi, jossa voit turvallisesti matkustaa uuteen.

Voit matkallasi päästää irti jännityksistä, nauttia valon ja rakkauden virtauksesta kehossasi ja rentoutua todella syvästi. Yhdistyä oman sielusi valoon.

Matka voi olla kevyt, täynnä rauhaa ja nautintoa, tai sitten voimakkaasti tunteita purkava ja vapauttava. Tai molempia.

Kyseessä voi siis olla hyvinkin voimallinen matka, joten sinun tulee olla perusterve, jotta pystyt hengittämään noin 40 minuuttia syvään. Jos siis olet raskaana tai sinulla on psykoosihistoriaa tai muita mielenterveydellisiä tai vaikka vakavia fyysisiä sairauksia, kuten sydänongelmia tai epilepsiaa, ei harjoitusta suositella.

Seremonia on täysin päihteetön.

Seremonian osallistumismaksu 55 € (sis. alv. 24%) Mukaan otan maksimissaan 10 osallistujaa.

Shamanic Rebirthing Ceremony

Aika: tiistai 12.12. klo 17.30-20.30

Paikka: Hyvinkää Studio SunSydän, Viertolankatu 25

(Vain noin 10 min kävely Hyvinkään juna-asemalta!)

Hinta: 55 € sis. alv. 24%

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

Order Summary
Shamanic Rebirthing Ceremony

"Anjan hoito oli alusta loppuun saakka turvallinen, elämyksellinen, yllätyksellinen sekä erittäin syvällinen. Hoito eteni ikäänkuin aalloissa ja jokaisen "aallon harjalla" pääsin nousemaan joko rentouttaviin tiloihin tai hyvin voimallisiin tunnepurkauksiin.

Vanhaa poistui ja uutta valoa ja levollisuutta tuli tilalle. Hoidon jälkeen olo oli kevyt ja levollinen. Olen paljon käynyt erilaisissa energiahoidoissa ja meditaatioissa, mutta tämä hoito on aivan omaa luokkaansa.

Suosittelen lämmöllä kokeilemaan. Olen ollut kahdessa Anjan hoidossa ja molemmat hoidot olivat kokemukseltaan aivan erilaiset. Haluaisin vielä päästä ryhmähoitoon, koska voisin kuvitella ryhmän yhteisvoiman tekevän kokemuksesta vielä syvällisemmän. Kiitos Anja todella paljon tästä elämyksestä ja tulen varmasti ottamaan näitä hoitoja jatkossakin. Yhdessä ja yksin"

”Anjan Breathe&Release hoito alkoi hyvin rauhallisesti ja hän keskusteli ja kohtasi minut hyvin sekä kannatteli tilaa lempeästi. Hoidon alku tuntui luonnolliselta ja hengitys aloitettiin vaiheittain ja hyvin lempeästi syventäen.

Hoidon aikana tuli hyvinkin vahvoja vaiheita joiden osalta koin että ne tulivat kuitenkin minusta eivätkä miltään osin pakottaen vaan hyvin luonnollisesti. Dynaamisemman purkuvaiheen jälkeen tuli seesteisempi jakso myös musiikeissa ja huomasi että musiikit oli rakennettu huolella juuri minua varten - tästä iso kiitos!

Hoidon aikana koin laajempaa yhteyttä ja eräänlaisen astraalimatkan jossa sain myös vastauksia kysymyksiini. Anja eli mukana tukien prosessia koko hoidon ajan. Hoidon jälkeen oli puhdistunut, energisoitunut, vapaampi ja virtaavampi olo. Voin suositella kokemusta lämpimästi kaikille jotka haluavat keventää turhaa lastia ja päästää irti asioista jotka eivät enää palvele, saada uutta latausta ja mahdollisesti uutta visiota elämäänsä.”

"Kiitos Anja vielä niin kauniista, selkeyttävästä ja vapauttavasta hoidosta! Tuntui, että pystyi päästämään irti isosta painolastista sun turvallisessa tilan kannattelussa. Ja vaikka hoito oli voimakas, oli se samalla ihanan lempeä - hengitystä ei tarvinnut väkisin puskea ja pakottaa. Tätä lisää! Kiitos kiitos kiitos"

"Hieno ja uusi kokemus minulle. Mielenkiintoinen retki oman kehon kautta omaan tietoisuuteen. Turvallinen ja rentouttava, samalla uudistava hoito. Kiitos Anja."