MATKA OMAAN VOIMAASI
ONLINE-RYHMÄ

Henkinen kasvumatka, omaan voimaan ja valoon nouseminen, aidon oman essenssin löytäminen, omaan sieluntehtävään astuminen. Se on monella ajankohtainen, ehkä intensiivinenkin kutsu.

Jokin kutsuu meitä kaikkia. Oma sydän, oma polku… Kuuletko itse sen?

Nyt on aika puhdistaa vanhat uskomukset ja esteet, ja löytää se, ketä me oikeasti olemme. Maailma muuttuu nyt hurjaa vauhtia, ja meitä ohjataan kohti omaa ydintämme.

Mitä olet tullut tänne tekemään?

Mikä toisi sinun elämääsi lisää merkityksen tunnetta, aitoa iloa ja riemua, täyttymystä. Mitä oikeasti haluaisit elämälläsi tehdä?


Katso alla vielä toiselta videolta kuka minä olen. 🙂

”Don’t die with your music still inside of you” (Wayne Dyer) on jo vuosia ollut suosikkilainaukseni. Se on niin osuva, niin konkreettinen. Ja oikeastaan se ultimaattinen kysymys on…

Mikä on sinun ”musiikkisi”?

Sinun ei tarvitse sitä vielä tarkasti tietää, vaikka ehkä sinulla on jo tieto, tai aavistus siitä. Tai tiedätkin ehkä jo varmasti, mutta tarvitset rohkeutta ja apua.

Sinun ei tarvitse astua omaan voimaasi ja tehtävääsi yhdellä kertaa (siihen tuleekin vähitellen kasvaa), vaan voit vähän kerrallaan tutkia sitä, mikä on seuraava askeleesi. Avata tietä. Mikä on se haava, jonka hoitaminen avaa sinulle uusia ovia? Tai mikä on se ovi, joka sinun tulee sulkea, jotta uusi ikkuna avautuu?

Kun teet sille tilaa, se saapuu luoksesi. <3 Ja kun purat uskomuksia ja pelkoja, polulle astuminen onkin lopulta ihan helppoa ja itsestään selvää.

Eikä koskaan ole liian myöhäistä. Astua uudelle polulle.

Tämän matkan aikana saat hoitoa, rakkautta, myötätuntoa, tilaa, kannattelua, turvaa, hyväksyntää ja paljon voimaa, valoa. Ja halutessasi saat myös käytännön neuvoja esiin nousemiseen.

Kuljen mukanasi, en paremmin tietävänä, tai neuvojana, vaan oppaana, kuuntelijana, kannustajana ja peilinä.

Miksi sitten valitsisit minut oppaaksesi?

Olen elämäni aikana kokenut monenlaisia vaiheita… Vähän niinkuin olisin käynyt läpi erilaisia elämiä, rankkojakin jaksoja. Minulle voit rohkeasti puhua mistä vain. En järkyty, kauhistele, neuvo (ellet halua), vaan hyväksyn sinut juuri sellaisena kuin olet.

Hyväksyn varjosi, tilanteesi, kuulen sinua. Otan sinut tosissani enkä vähättele haasteitasi. Vaan kannattelen.

Joskus yritin (tai egoni yritti) puskea ihmisiä valmentajana suoriutumaan, mutta nyt ymmärrän, että jokaisella on oma tahtinsa. On ihan turha puskea henkistä kehitystä.

Mutta vaikka näen, milloin tarvitset lepoa ja tilaa, aikaa, niin tunnistan myös tulen sinussa. Ehkä jopa ennen kuin itse sen tiedostat.

Olen itse tehnyt ison muutoksen monta kertaa elämässäni. Siirryin käsityöläisestä kauppatieteisiin 2000-luvun vaihteessa. Hyppäsin yrittäjäksi kun perustin mainostoimiston 2008 ja online-bisnekseen 2015 kun muutimme ulkomaille. 2021 siirryin digibisnesvalmentajasta shamaaniksi.

Yksi ”superkykyni” on tunnistaa ihmisissä se, missä he ovat hyviä. Missä heidän ainutlaatuiset lahjansa ovat. Näen sinut, ja upean valosi. <3

Valmennettavani ovat kuvailleet elämänsä mullistuneen valmennuksessa, kun he viimein osasivat fokusoida energiansa oikeaan suuntaan ja löysivät rohkeuden astua uuteen tehtävään.

Mikä sitten on minun tehtäväni..? Koen, että oma tehtäväni on nimenomaan auttaa sinua nousemaan omaan valoosi, voimaasi, jossa pääset jakamaan sitä myös muille. Usein hoidoissa hoidan ”noitahaavoja” ja tuon takaisin sielunpaloja aiemmista elämistä, joissa on toiminut Äiti Maan valon ja viisauden työssä. Ja joutunut siitä kärsimään…

Jos sinua tämä matka (tai se mitä teen) kutsuu, niin olet mahdollisesti yksi heistä. Ja Universumi, esivanhempasi, ne, jotka tulivat ennen sinua, kutsuvat sinua matkalle. <3

Tällä matkalla pääset ryhmän kannatteluun Zoomin välityksellä pidettävissä tapaamisissa, heimopiireissä. Pääset lisäksi matkan aikana keskustelemaan kanssani kahden kesken joka kuukausi Zoomissa. Ja lisäksi voit jakaa kokemuksia ja fiiliksiä toisten kanssa Telegram-ryhmässä.

Saat ajankohtaista ja henkilökohtaista kannattelua ja hoitoa pitkin matkaa, milloin tarvitset maadoitusta, milloin ”räjäytystä” ja milloin todella suurta rakkautta ja myötätuntoa. Energiat auttavat sinua juuri oikealla hetkellä, oikealla tavalla.

Tälle matkalle astut omana itsenäsi, juuri siinä tilanteessa, missä olet. Muista, ”cracks are where the light gets in”, joten vaikka olisit hajalla, väsynyt, mitä tahansa.. olet tervetullut mukaan.

Tällä matkalla ei pusketa tai suoriteta, vaan päinvastoin: tehdään tilaa, vapautetaan, vapaudutaan, ja edetään omaa kehoa ja energioita kuunnellen. Voimaannutaan yhdessä. Ja pääset jakamaan luottamuksellisesti omia kokemuksiasi. <3

Matkaan kuuluu joka kuukausi:

  • Kaksi 2 h heimopiiriä (Zoom), joissa jakopiiri & seremonia (sovitaan ajat yhdessä, näistä tulee myös tallenne)
  • Yksi 1 h henkilökohtainen tapaaminen kanssani (Zoom), jossa voit valita joko keskustelu&hoito tai pelkkä hoito (tai joustavasti sovitaan joka 2. kk 2 h tapaaminen, miten haluat)
  • Telegram-ryhmä
  • Kaksi ryhmälle tehtyä äänitallennetta, jossa annan sinulle shamanistisen sinua hoitavan kotitehtävän ja kuunneltavan hoitavan meditaation.
  • Lisäksi, pääset mukaan järjestämiini julkisiin seremonioihin ja äänimatkoille 30% alennuksella.

Tälle matkalle ja ryhmään sitoudut 6 kk eteenpäin. Kuukausihinta on vain 150 €/kk ensimmäiset 3 kk early birdeille eli ennen 30.4. ilmoittautuneille, varsinainen hinta 190 €/kk (sis. alv.)

Matka omaan voimaan ei ole vain muutaman tapaamisen, tai muutaman viikon kestävä… kuten varmasti tiedät. Ja vaikka matka oikeasti ei lopu koskaan (meillä on aina tilaisuus kasvaa ja vahvistua), niin puolessa vuodessa ehtii tapahtua paljon, kun sitoudut matkaan.

Vahvistat juuriasi, löydät todellisen voimasi Äiti Maan kannattelussa.

Avaat kanaviasi, puhdistat chakrojasi.

Tasapainotat feminiini- ja maskuliinienergioitasi.

Omat kykysi, energiasi, vahvistuvat ja avautuvat entisestään.

Opit itsestäsi, löydät rohkeutta itsestäsi.

Nouset enemmän omaan voimaasi ja valoosi.

Universumi haluaa auttaa sinua astumaan omalle polullesi, opit kuuntelemaan sen ohjausta.

Nappasin sivulta https://anjakadziolka.fi/kuka/ tämän allaolevan videon, jossa kerron tarinani. Jos haluat siinä mainitsemalleni listalle ja äänitteet, käy tilaamassa se sieltä.


(Videossa mainitsemani kirjautumispaikka löytyy täältä.)

Ilmoittaudu mukaan Matka omaan voimaasi -ryhmään alla tai kysy lisätietoa anja@anjakadziolka.fi


Matka omaan voimaasi

Paikka: Zoom

Aika: 1.6.-31.12.

Hinta: 190 €/kk yht. 6 kk ajan (6×190 €)
Early bird -hinta 150 €/kk (ensimmäiset 3 kk, sen jälkeen normaali kk-hinta 190 €/kk) ennen 30.4. ilmoittautuneille

Palaute Aito minä -valmennuksesta vuonna 2022:

Päädyin universumin ohjauksella Anjan valmennukseen, se oli ratkaiseva katalysaattori suurille muutoksille elämässäni. Hän auttoi minua avaamaan ääneni enkä enää pelännyt tulla nähdyksi. Kahdeksan viikon valmennus Anjan kanssa oli intensiivinen jakso luomista ja puhdistumista. En voinut nähdä, minne olin menossa, mutta se ei haitannut, koska tiesin seuraavani oikeaa polkua. Anja on uskomattoman voimakas ja yhdistää pitkän markkinointikokemuksensa kanavointi- ja intuitiivisiin kykyihinsä. Tämä luo uutta ja kaunista tasapainoa uuden luomiseen


Palautteita hoidoista:

Hoito oli aivan huikea kokemus! Olin tehnyt irtipäästämistä pitkään urastani stylistinä ja kipuillut tämän muutoksen kanssa stylististä valmentajaksi. Halusin hypätä täysillä valmennusbisnekseen, mutta jokin vielä jarrutti minua.

Mikään ei oikein luistanut kunnolla ja hommat takkuilivat, eivätkä diilit klousaantuneet, se ärsytti paljon. Tuntui, että olin vain väkisin puskenut, enkä kunnolla uskaltanut päästää irti vanhasta, vaikka halusin.

En tiedä, mitä hoidossa oikein tapahtui tai mitä teit, mutta tein valtavan irtipäästön: blokit ja esteet lähtivät purkautumaan vauhdilla. Tunteet nousivat pintaa voimakkaasti. Hoidon jälkeen olo oli tyhjä, mutta samalla tyyni.

Muutama päivä hoidon jälkeen alkoi tapahtua: aloin saamaan yllättäviä yhteydenottoja ja yhtäkkiä kaikki alkoi soljua ihanan keveästi ja helposti. Diilit alkoivat klousaantua ja 1,5 viikossa tein myyntiä 32 751€! Super kiitos ihana Anja! ” 

-Sohvi Nyman


”Anjan rumpuhoidossa kehoni aukesi kertakaikkisesti uudelle tasolle. Teen työkseni energiahoitoja ja selvänäköisiä opastuksia ja kun tein itse hoidon seuraavalle hoidettavalleni energiat virtasivat lävitseni voimakkaammin kuin aikaisemmin.

Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla! Vaikka hoitoja tehdessäni saan samalla hoitoa, on tärkeää ottaa myös itse vastaan hoitoa ja asettautua hoidettavaksi! Ja pitää siten omasta instrumentistä huolta. Tämän jälkeen antamastani hoidosta omalle asiakkaalleni tuli yhä voimakkaampi ja asiakkaani sai voimakkaampia kokemuksia ja oivalluksia antamani hoidon aikana.”


– Heini Harjaluoma yrittäjä Vapaudentilaan – (Etähoito Zoomissa rummutuksella)


Tässä vielä kokemuksia seremonioista

”Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille.” – Jani Kasanen


”Kiitos ihan hirveästi seremoniasta, taas. Molemmilla kerroilla kun olen ollut (Festiva Magicassa Karjalohjalla & nyt 1111-porttipäivänä) seremoniassasi, on minusta puhdistunut paljon ja olen saanut syntyä jollain tavalla uudelleen.

Karjalohjalla itkin, huusin ja nauroin kaiken tuskan pois, kaiken turhan pihalle. Tunsin silloin esivanhempieni läheisyyden ja kuinka sain yhdistyä omaan voimaani. Nyt porttipäivänä itkin myös paljon, olisi tehnyt toisinaan mieli huutaakin.

Henkimaailmasta tuleva valon ja rakkauden määrä oli niin valtava, että se valaisi syvimmällekin työnnetyt varjopuoleni. Itkin puhdistavaa itkua, kun ymmärsin että ne eivät ansaitse olla hylättyinä, vaan arvostettuina ja rakastettuina osina minua.

En tiedä mitään toista hoitomuotoa, joka olisi aiheuttanut minulle näin voimakkaita tunnereaktioita, en mitään näin puhdistavaa. Missään muussa hoitomuodossa en ole täyttynyt tällaisilla määrillä valoa.

Kiitos Sinulle Anja sydämellisesti siitä mitä teet Olet niin upean rohkea, heittäytyvä, rakkaudellinen ja inspiroiva ihminen. Uuuhhh… kiitos kiitos kiitos”


Kiitos kiitos kiitos ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 Anjalla on mielettömän ihana, lämmin, selkeä, mutta kuitenkin todella varma ote seremonioissaan. Hän luo meille turvallisen ja rakkaudellisen tilan kohdata asiat juuri, kuten on tarkoitettu mahdollistaen samalla myös tarpeeksi ajallista tilaa sen kaiken kokemiselle. 

Itselläni Anjan seremoniat ovat olleet kehollisesti hyvin voimakkaita, puhdistavia ja avaavia, niin etänä kuin läsnä. Samalla olo on ollut jälkeenpäinkin erittäin raukea, rakkaudellinen ja rentoutunut.

Suosittelen todella lämpimästi ❤️