Henkisen kasvun matkalla ei ole alkua eikä loppua. Se on jokaiselle yksilöllinen. Omani on ollut intensiivinen vuodesta 2020 lähtien, kun kanavani avautuivat hoitamiselle. Mutta matka on kestänyt koko ikäni, eri vaiheilla. Paljon opetuksia ja monia isoja käännekohtia se on sisältänyt.

Järjestän tällä hetkellä kahdenlaisia pidempiä matkoja. Kasvumatkoja.

Toinen on englanniksi ja toinen suomeksi.

My Healing Journey – lähetän kerran viikossa hoitavan meditaatioäänitteen sähköpostilistalle. Se sisältää näkemyksiä ajan energioista ja shamanistisen energiahoidon, jossa joko soitan soittimia tai kanavoin energiaa puheen kanssa. Teen ne aina ”tuoreeltaan” juuri ennen lähetystä. Tämä maksaa osallistujalle vain 10 e/kk, jolla saa 4-5 äänitettä käyttöönsä. Tällä matkalla ei ole alkua eikä loppua, ja mukaan voi hypätä milloin vain, kuten poiskin. Lue tästä lisää.

Matka omaan voimaasi – puolen vuoden yhteinen henkisen kasvun matka etänä (Zoom), alkaen 1.6.24. Se sisältää heimopiirejä 2 x kuukaudessa ja oman hoidon/kohtaamisen kerran kuussa. Lisäksi se sisältää yhteisen ryhmän ja muitakin etuja. Lue tästä lisää.