TILAA OMA 30 MIN SHAMAANIHOITO
-ÄÄNITE VAIN 79 €

Hoitavat energiat välittyvät myös audiotallenteen kautta, ihan kuten videoissa ja Zoomissa. Tai livenä. Energia ei tunne aikaa tai paikkaa.

On huikeaa luksusta päästä syvärentoutumaan oman, laadukkaan, voimallisen hoitoäänitteen kanssa missä ja milloin vain haluaa. Vaikka riippumatossa kesällä tai iltaisin sänkyyn mennessä. Tai oman tulen nostatukseen aamuisin!

Mikä se onkaan, mitä haluat elämääsi, voit asettaa hoidolle oman intention. Vaikka hyvät yöunet, tai töistä palautuminen, tai vaikka oman energiakentän puhdistaminen, maadotus. Tai mikä hyvänsä sinulla on mielessä. Juurisyyn poistaminen esimerkiksi joltain vaivalta.

Universumi antaa hoitoon sen, mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksesi. En siis voi luvata yhtäkkistä paranemista jostain vaivasta, mutta hoidossa varmasti pyritään purkamaan vaivan aiheuttava matala energia sinusta, niin paljon, kuin tällä hetkellä on sinun parhaaksesi.

Moni on hoitojen jälkeen pystynyt viimein nukkumaan, löytänyt sen oman kipinän ja löytänyt energiaa ja voimaa omien unelmiensa toteuttamiseen.

Äänitän sinulle oman henkilökohtaisen hoidon, jossa rummutan ja soitan ehkä muitakin soittimia, käytän ääntä, valokieltä ja laulua.

Äänitteissä rumpu kumisee syvemmin kuin videoissa. Ja kun saat hoidon kuulokkeissa lähellesi, on kaikkien äänien vaikutus voimallisempi.

Hoidossa poistetaan energiakehosta lukkiutumia, matalia energioita ja henkistä painolastia. Ja sen kuunneltuasi, olosi on kevyempi, vapautunut, virtaava ja inspiroitunut.

Voit tilata hoidon maksamalla sen tästä. Jos haluat kysyä jotain tai laittaa lisätietoa tilanteestasi, laita rohkeasti sähköpostia anja@anjakadziolka.fi

Saat hoidon sähköpostiisi noin viikon sisällä tilauksestasi.

(Voit tilata hoidon myös ilman intentiota.)

Order Summary
Henkilökohtainen hoitoäänite 30 min

”Anjan rumpuhoidossa kehoni aukesi kertakaikkisesti uudelle tasolle. Teen työkseni energiahoitoja ja selvänäköisiä opastuksia ja kun tein itse hoidon seuraavalle hoidettavalleni energiat virtasivat lävitseni voimakkaammin kuin aikaisemmin.

Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla! Vaikka hoitoja tehdessäni saan samalla hoitoa, on tärkeää ottaa myös itse vastaan hoitoa ja asettautua hoidettavaksi! Ja pitää siten omasta instrumentistä huolta. Tämän jälkeen antamastani hoidosta omalle asiakkaalleni tuli yhä voimakkaampi ja asiakkaani sai voimakkaampia kokemuksia ja oivalluksia antamani hoidon aikana.”

– Heini Harjaluoma yrittäjä Vapaudentilaan – (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi."

- Tuulia Helmisola, henkinen opettaja

”Siihen aikaan kun hoidit mua olin tietämättäni jo vähän stressaantunut. Ennen tapaamistamme olin saanut merkkejä uupumuksesta mutta en ollut välittänyt. Sun hoidon jälkeen minussa alkoi parin kuukauden kestänyt puhdistautuminen. Sen ajanjakson mun oli otettava itselleni reilusti aikaa ja levättävä. Uskalsin karsia elämästäni asioita ja työkuvioita joita oli kertynyt vuosien mittaan.

Päätin että keskityn vaan yhteen asiaan mille sydän on aina palanut vaikka ei se todennäköisesti toisi mulle taloudellista turvaa. Se kannatti, sillä teen nyt sitä yhtä rakasta asiaa oikeasti työkseni. Tästä tilanteesta olen uskaltanut aiemmin vain haaveilla. Ennen sinun antamaa energiahoitoa olin rättiväsynyt ja nykyään oon pirteämpi kuin aikoihin.  Kiitos, kiitos, kiitos! ” 

– Mira (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

”Hoidon aikana minulle tuli monia asentoja jossa venyin(vaikka makasin) ja lihasjumeja selästä hävisi ihan vaan maatessani.. Tunsi rinna avautuvan jossakin kohti. Näin maoreja ja sain kevyemmän olon sekä osa kiireestäni hävisi..

Aika rauhallinen olo. Myös kädet alkoi tehdä välillä ihme liikkeitä ja peukalo esim kosketti muitten sormien kärkiä tahtiin.. Outoja juttuja.. Rentouttavaa. Luulen kuitenkin että tuo hoito tuo minulle mielenrauhaa ja jaksamista.. Ja ehkä sitä rakkautta. Annettavaksikin.”

-Mikko- (etähoito videolla ilman rummutusta)

”Upea, voimallinen hoito, joka kuitenkin oli lempeä ja rakkaudellinen. Juuri sitä mitä tarvitsin. Vaivuin rauhaan ”vaippaan” ja melkein nukahdin. Yhdessä vaiheessa lihakset kouristelivat, ja jotain vedettiin pois minusta. Vapauduin jostain raskaasta.

Hoidon jälkeen tunsin itseni itodella ”eläväksi”. Aistini olivat auki ja terävöityneet, näin väritkin kirkkaammin. Tunne että sisäinen lapseni iloitsee ja säkenöi sisälläni – loistan sitä sielunvaloa joka olen.

Olen nuorentunut, ilo pulppuaa joka solustani. Kiitos, kiitos, kiitos.”

– Anne Harmoinen, äänimaljahoitaja – (Livehoito ilman rummutusta)

”Oli ihan mielettömän hieno kokemus. Sulla on upea lahja. Upposin ihan heti turvalliseen ja kannateltuun oloon. Sun ääni on mahtava ja äänteet voimaannuttavia ja vaikuttavia. Tunsin energian virtauksen värähtelynä ja lämpönä. Äänissä on jotakin alkukantaisen maagista. Kun nauroit, se tuntui hyvältä myös ja yhtäkkiä tunsin, että se sun nauru veti minusta ulos surua. Surua ikään kuin kumpusi naurun voimasta ulos ja haihtui pois.


Olin pääasiassa silmät kiinni ja vain joissakin kohti tuntui tarpeelliselta avata silmät. Kerran avatessani näin, kuin olisit ikään kuin vetänyt minusta jotakin ja tuntuikin, että päästin irti jostakin. Tunsin, kuinka kasvoin ja se josta päästin irti, teki tilaa uudelle. Loppuvaiheessa kun aloitit lempeämmän, erityyppisen laulun, nukahdin. Ja se oli ihanaa ja tuli tarpeeseen.


Sun laulusta tuli myös mielikuva intiaaneista. Näin mielessäni sinut myös tanssimassa, ravistelemassa ja sihisemmässä koko kehollasi. Se sihinä oli tosi mahtista. Jotenkin ei uskois, että nuo äänet lähtee sinusta, kun upotessa ”tiloihin” tuntuu, kun mukana olisi erilaisia käsisoittimiakin.


Niin, kuuntelin hoidon vasta äsken, kun päivällä en ehtinytkään. Ja nyt on siis SIIIIIIIISTi ja inspiroitunut, voimaantunut ja ihana olo! Ihan huippu juttu!”

– Sari Leinonen, henkinen valmentaja, reiki master – (etähoitovideo ilman rummutusta)

.
”Mikä syvä ja ihana kokemus!
Anjan hoitoon oli helppoa sukeltaa, rentoutua ja luottaa äänen ja energian antamaan voimaan. Rumpu sai mieleni ja kehoni täysin rentoutumaan ja käsitykseni ajasta unohtumaan.

Kuin rummutus olisi purkanut menneisyydessäni olevaa pelkoa ja stressiä, jonka tilalle vastaanotin valtavasti valoa ja positiivista energiaa. Sain turvallisuuden tunnetta siitä, että olit täysin mukana ja teit hoidon lämmöllä sydämestäsi!

Hoidon jälkeen – kuin harmaa huntu oltaisiin poistettu päältäni ja sen alta paljastunut todellinen sielunenergiani. Kaikki tuntui kirkkaammalta ja kevyemmältä. Käteni fyysisestä kivusta aiheutunut stressi oli ravisteltu pois ja pystyin suhtautumaan itseeni ja ympäristööni uudessa, positiivisessa valossa.


Sain paljon vahvistusta omalle polulleni, kiitos Anja”

-Heidi- (Livehoito rummutuksella)

.
”Anjan hoito oli voimakas kehollinen kokemus ja henkinen matka. Olen ollut energiahoidoissa aiemmin, mutta tämä oli voimakkaampi kokemus. Lukkoja aukesi ja energiat lähtivät virtaamaan. Ensireaktioni hoidon jälkeen oli sanoton. Kokemus oli niin voimakas etten osannut sitä sanoittaa.

Myöhemmin olo oli tyyni ja puhdistunut. Tuntui kuin olisin päästänyt irti jostain suuremmasta kuormasta. Seuraavan yön nukuin tosi sikeästi ja puhdistautuminen jatkui vielä seuraavana päivänä. Suosittelen Anjan hoitoa, jokaiselle joka haluaa puhdistaa ja vapauttaa energioita!”

-Sohvi Nyman, ihanuusvalmentaja - (Livehoito rummutuksella)

.
”Mielettömän hyvä fiilis jäi 
Rummun lyönnit tuntuivat menevän päästä varpaisiin. Hoidon aikana tuntui kuin painuisin vahvasti maata vasten, ikään kuin voimakas maadoitus. Vahva lataus lihaksissa.


Keskivartalossa tuntui lihasten kiristyminen, kuin bandhat keräisivät energiaa, joka lähti lihasten rentoutumisen jälkeen jokaisella hengityksellä etenemään ala- ja yläkroppaan. Fyysinen tunne oli kihelmöinti.


Hoidon loppupuolella energia lähti valona käsiin ja jalkoihin, joka ei tuntunut alkuun pääsevän pään alueelle. Lopulta silmiin tuli kirkas valo 

Hienointa hoidossa oli, että näin mielessäni sanat: sydämesi on puhdas 
Hoidon jälkeen on ollut levollinen ja rauhallinen zen-olo, vaikka on ollut suhteellisen vaikeita asioita käsiteltävänä.”

-Merja Kallunki - (Livehoito rummutuksella)