SYTYTÄ KIPINÄ SINUSSA <3

TILAA ILMAISEKSI HOITOÄÄNITE JA VALMENNUSVIDEOT

Tämä on sinulle, joka haluat nousta esiin oman lahjasi, oman intohimosi kanssa. Muiden auttajana, sydäntietoisena yrittäjänä.

Myös sinulle, joka haluat tulevaisuudessa hypätä oravanpyörästä, palkkatöistä, ja työllistää itse itsesi. Löytää syvempää merkitystä työn tekemiseen.

Saat nyt ilmaiseksi sähköpostiisi (kun tilaat alta) shamanistisen energiahoitoäänitteen vahvistamaan sydänyhteyttäsi. Voit kuunnella tämän voimallisen hoidon niin usein kuin haluat. <3

Ja vähitellen alat saada selkeyttä, varmuutta, viisautta siitä, mitä sinun tässä elämässä itse asiassa tulee tehdä.

Saat myös kaksi "Kipinän sytytys" -videota siitä, mikä on oma tarinani sydämen ääneni kuuntelussa, seuraamisessa. Miten siirryin "sieluttomasta" toiminnasta toimimaan sydämestä käsin 2013. Ja miten sen jälkeen olen syventänyt omaa tehtävääni bisnesvalmentajana ja siitä taas shamaanina.

Puhun myös siitä, miksi on tärkeää puhua omaa totuuttaan, oman hyvinvointinsakin vuoksi, ja mitä se itse asiassa tarkoittaa?

Ja paljoltihan kyse on sydänyhteyden löytämisestä, siitä, että todella tiedät, kuka-sinä-olet.

Videoissa kerron myös, mikä on oman kokemukseni mukaan tärkeintä siinä, että uskallat nousta ja pääset esiin. Oman intohimosi, lahjasi, sieluntehtäväsi kanssa.

Kerron myös omasta henkisestä polustani. Miten itse asiassa tulin siirtyneeksi bisnesvalmentajasta shamaaniksi..?

Ja miten piilottelin muutosta alkuun ja lopulta löysin rohkeuden "tulla kaapista".

Videossa (jonka saat sähköpostiisi) kerron, mitä sinun kannattaa tehdä myös silloin jos et oikeasti vielä tiedä, kuka olet, mitä tekisit tai mistä se intohimo löytyisi. Ja miten sinun oma tarinasi ei määrittele sinua, vaan miten sinulla on oikeasti kaikki ovet avoinna. Ja voit aina aloittaa alusta.

Menneisyytesi ei määrittele tulevaisuuttasi. Ja mitä suurempia haasteita koet nyt tai olet elämässäsi kokenut, sen suurempi potentiaali sinussa on auttaa muita.

Toisessa videossa kerron muun muassa, miksi puskeminen, pakottaminen, ei vie sinua eteenpäin. Vaan miten voit sydämesi ääntä ja Universumin ohjausta seuraten edetä askel kerrallaan.

Puhun myös niistä käytännön asioista kuten kohderyhmän valinnasta, erikoistumisesta, fokuksen löytämisestä ja esiintulosta. Palveluiden muotoilusta ja hinnoittelustakin!

Puhun myös siitä, miksi nyt on aika nousta esiin kokonaisena, aitona omana itsenään. Ja lähteä toteuttamaan sitä omaa unelmaa, jota on ehkä jo usean vuoden ajan hautonut.

Sinä olet nyt se siemen, joka on nyt tässä keväässä poksahtanut kuorestaan tai tulee poksahtamaan ja odottaa vain, että jotain alkaa kasvaa.

Anna siis itsesi kukkia. Anna itsesi syttyä tuleen siitä, mitä haluat oikeasti nyt tehdä.

Toivottavasti tästä on apua sinulle <3

Rakkaudella,

Anja Kadziolka

PS. Aiemmin olen tehnyt tarkempia käsikirjoituksia videoihin, näissä puhun täysin suoraan sydämestäni, joten toivottavasti jaksat katsoa vaikka välillä pidän taukoja kun kuuntelen itse, mitä minun tulee seuraavaksi sanoa.

PPS. Mun tavoitteena on tällä rohkaista sinua lähtemään seuraamaan rohkeasti oman sydämesi ääntä. Hurraan teille jokaiselle täydestä sydämestäni, jotka uskallatte hypätä sydämenne tielle <3

TILAA TÄSTÄ ILMAISEKSI

> Shamanistinen energiahoito "Vahvista sydänyhteyttäsi"

> Kaksi valmennusvideota, joissa rohkaisen sinua sydämesi polulle, monella eri tavalla <3

> Samalla pääset uudelle sähköpostilistalleni, jossa ilmoitan maksuttomista Zoom-seremonioista, tapahtumista, uusista hoitovideoista verkossa, ja palveluistani hoitajana ja valmentajana. Tulet saamaan myös hoitoja ja meditaatioita, joita en muualle välttämättä jaa.

Annan luvan Anjalle lähettää minulle tietoa tapahtumista ja palveluista. Voin kirjautua pois listalta milloin vain helposti.

Anja Kadziolka, shamaani ja valmentaja

> perusti mainostoimiston vuonna 2008

> Mamaonbis-yhteisön yrittäjä-äideille vuonna 2013

> Bisneskoulun yrittäjille vuonna 2015,

jonka jälkeen hän on lanseerannut yhteensä 10 verkkokurssia, järjestänyt useita webinaareja, livekoulutuksia, kouluttanut sadoille yrittäjille markkinointia verkossa, brändäystä, digibisneksen rakentamista, verkkokurssien rakentamista ja markkinointia, myyvää kirjoittamista, tuotteistusta ja palveluiden hinnoittelua.

Nyt noin 22 vuoden markkinointiuran jälkeen Anja on lopettanut Bisneskoulun toiminnan ja siirtynyt tekemään shamanistisia energiahoitoja Syty sydämesi tuleen
-valmennuksissaan ja panostaa erityisesti oman sydämen äänen, oman intohimon, oman sieluntehtävän löytymiseen. Ilman suorittamista. Ilman pakkoa ja puskemista.

Aitoon olemiseen ja syvemmän yhteyden, luottamuksen, turvan ja rakkauden löytymiseen. Ja menestymiseen aitona omana itsenään. Ilman bullshittiä ja tärkeilyä, esittämistä tai pätemistä. Käytännön yrittäjyyden ja aidon, kirkkaan sielun valon yhdistäen.

”Anjan rumpuhoidossa kehoni aukesi kertakaikkisesti uudelle tasolle. Teen työkseni energiahoitoja ja selvänäköisiä opastuksia ja kun tein itse hoidon seuraavalle hoidettavalleni energiat virtasivat lävitseni voimakkaammin kuin aikaisemmin.

Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla! Vaikka hoitoja tehdessäni saan samalla hoitoa, on tärkeää ottaa myös itse vastaan hoitoa ja asettautua hoidettavaksi! Ja pitää siten omasta instrumentistä huolta. Tämän jälkeen antamastani hoidosta omalle asiakkaalleni tuli yhä voimakkaampi ja asiakkaani sai voimakkaampia kokemuksia ja oivalluksia antamani hoidon aikana.”

– Heini Harjaluoma yrittäjä Vapaudentilaan 

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi."

- Tuulia Helmisola, henkinen opettaja

”Siihen aikaan kun hoidit mua olin tietämättäni jo vähän stressaantunut. Ennen tapaamistamme olin saanut merkkejä uupumuksesta mutta en ollut välittänyt. Sun hoidon jälkeen minussa alkoi parin kuukauden kestänyt puhdistautuminen. Sen ajanjakson mun oli otettava itselleni reilusti aikaa ja levättävä. Uskalsin karsia elämästäni asioita ja työkuvioita joita oli kertynyt vuosien mittaan.

Päätin että keskityn vaan yhteen asiaan mille sydän on aina palanut vaikka ei se todennäköisesti toisi mulle taloudellista turvaa. Se kannatti, sillä teen nyt sitä yhtä rakasta asiaa oikeasti työkseni. Tästä tilanteesta olen uskaltanut aiemmin vain haaveilla. Ennen sinun antamaa energiahoitoa olin rättiväsynyt ja nykyään oon pirteämpi kuin aikoihin.  Kiitos, kiitos, kiitos! ” 

– Mira (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

”Hoidon aikana minulle tuli monia asentoja jossa venyin(vaikka makasin) ja lihasjumeja selästä hävisi ihan vaan maatessani.. Tunsi rinna avautuvan jossakin kohti. Näin maoreja ja sain kevyemmän olon sekä osa kiireestäni hävisi..

Aika rauhallinen olo. Myös kädet alkoi tehdä välillä ihme liikkeitä ja peukalo esim kosketti muitten sormien kärkiä tahtiin.. Outoja juttuja.. Rentouttavaa. Luulen kuitenkin että tuo hoito tuo minulle mielenrauhaa ja jaksamista.. Ja ehkä sitä rakkautta. Annettavaksikin.”

-Mikko- (etähoito videolla ilman rummutusta)

”Upea, voimallinen hoito, joka kuitenkin oli lempeä ja rakkaudellinen. Juuri sitä mitä tarvitsin. Vaivuin rauhaan ”vaippaan” ja melkein nukahdin. Yhdessä vaiheessa lihakset kouristelivat, ja jotain vedettiin pois minusta. Vapauduin jostain raskaasta.

Hoidon jälkeen tunsin itseni itodella ”eläväksi”. Aistini olivat auki ja terävöityneet, näin väritkin kirkkaammin. Tunne että sisäinen lapseni iloitsee ja säkenöi sisälläni – loistan sitä sielunvaloa joka olen.

Olen nuorentunut, ilo pulppuaa joka solustani. Kiitos, kiitos, kiitos.”

– Anne Harmoinen, äänimaljahoitaja – (Livehoito ilman rummutusta)

”Oli ihan mielettömän hieno kokemus. Sulla on upea lahja. Upposin ihan heti turvalliseen ja kannateltuun oloon. Sun ääni on mahtava ja äänteet voimaannuttavia ja vaikuttavia. Tunsin energian virtauksen värähtelynä ja lämpönä. Äänissä on jotakin alkukantaisen maagista. Kun nauroit, se tuntui hyvältä myös ja yhtäkkiä tunsin, että se sun nauru veti minusta ulos surua. Surua ikään kuin kumpusi naurun voimasta ulos ja haihtui pois.


Olin pääasiassa silmät kiinni ja vain joissakin kohti tuntui tarpeelliselta avata silmät. Kerran avatessani näin, kuin olisit ikään kuin vetänyt minusta jotakin ja tuntuikin, että päästin irti jostakin. Tunsin, kuinka kasvoin ja se josta päästin irti, teki tilaa uudelle. Loppuvaiheessa kun aloitit lempeämmän, erityyppisen laulun, nukahdin. Ja se oli ihanaa ja tuli tarpeeseen.


Sun laulusta tuli myös mielikuva intiaaneista. Näin mielessäni sinut myös tanssimassa, ravistelemassa ja sihisemmässä koko kehollasi. Se sihinä oli tosi mahtista. Jotenkin ei uskois, että nuo äänet lähtee sinusta, kun upotessa ”tiloihin” tuntuu, kun mukana olisi erilaisia käsisoittimiakin.


Niin, kuuntelin hoidon vasta äsken, kun päivällä en ehtinytkään. Ja nyt on siis SIIIIIIIISTi ja inspiroitunut, voimaantunut ja ihana olo! Ihan huippu juttu!”

– Sari Leinonen, henkinen valmentaja, reiki master – (etähoitovideo ilman rummutusta)

.
”Mikä syvä ja ihana kokemus!
Anjan hoitoon oli helppoa sukeltaa, rentoutua ja luottaa äänen ja energian antamaan voimaan. Rumpu sai mieleni ja kehoni täysin rentoutumaan ja käsitykseni ajasta unohtumaan.

Kuin rummutus olisi purkanut menneisyydessäni olevaa pelkoa ja stressiä, jonka tilalle vastaanotin valtavasti valoa ja positiivista energiaa. Sain turvallisuuden tunnetta siitä, että olit täysin mukana ja teit hoidon lämmöllä sydämestäsi!

Hoidon jälkeen – kuin harmaa huntu oltaisiin poistettu päältäni ja sen alta paljastunut todellinen sielunenergiani. Kaikki tuntui kirkkaammalta ja kevyemmältä. Käteni fyysisestä kivusta aiheutunut stressi oli ravisteltu pois ja pystyin suhtautumaan itseeni ja ympäristööni uudessa, positiivisessa valossa.


Sain paljon vahvistusta omalle polulleni, kiitos Anja”

-Heidi- (Livehoito rummutuksella)

.
”Anjan hoito oli voimakas kehollinen kokemus ja henkinen matka. Olen ollut energiahoidoissa aiemmin, mutta tämä oli voimakkaampi kokemus. Lukkoja aukesi ja energiat lähtivät virtaamaan. Ensireaktioni hoidon jälkeen oli sanoton. Kokemus oli niin voimakas etten osannut sitä sanoittaa.

Myöhemmin olo oli tyyni ja puhdistunut. Tuntui kuin olisin päästänyt irti jostain suuremmasta kuormasta. Seuraavan yön nukuin tosi sikeästi ja puhdistautuminen jatkui vielä seuraavana päivänä. Suosittelen Anjan hoitoa, jokaiselle joka haluaa puhdistaa ja vapauttaa energioita!”

-Sohvi Nyman, ihanuusvalmentaja - (Livehoito rummutuksella)

.
”Mielettömän hyvä fiilis jäi 
Rummun lyönnit tuntuivat menevän päästä varpaisiin. Hoidon aikana tuntui kuin painuisin vahvasti maata vasten, ikään kuin voimakas maadoitus. Vahva lataus lihaksissa.


Keskivartalossa tuntui lihasten kiristyminen, kuin bandhat keräisivät energiaa, joka lähti lihasten rentoutumisen jälkeen jokaisella hengityksellä etenemään ala- ja yläkroppaan. Fyysinen tunne oli kihelmöinti.


Hoidon loppupuolella energia lähti valona käsiin ja jalkoihin, joka ei tuntunut alkuun pääsevän pään alueelle. Lopulta silmiin tuli kirkas valo 

Hienointa hoidossa oli, että näin mielessäni sanat: sydämesi on puhdas 
Hoidon jälkeen on ollut levollinen ja rauhallinen zen-olo, vaikka on ollut suhteellisen vaikeita asioita käsiteltävänä.”

-Merja Kallunki - (Livehoito rummutuksella)