SYTY SYDÄMESI TULEEN -VALMENNUS

YKSILÖVALMENNUS

SIIRRY TAMMIKUUSSA ALKAVALLE RYHMÄVALMENNUKSELLE >>

Löydä sydämesi palo ja voima sisältäsi. Elä voimallisesti tehden juuri sitä mitä rakastat!

Mikä on se ainutlaatuinen lahjasi, oma sydämesi palo, intohimosi? Se juttu, joka saa sinut liekkeihin?

Haluaisitko löytää sen?

Ja aidosti rakentaa bisnestä sydämestä käsin?

Syty sydämesi tuleen -yksilövalmennuksessa sytyt oman intohimosi liekkiin. Ja luot itsellesi uuden, valovoimaisen palvelukokonaisuuden.

Oletko valmis..? Todella valmis muutokseen?

Lähde rohkeasti matkaan kanssani!

Tapaamme Zoomissa kuukauden aikana neljä kertaa. Jokaisessa valmennuksessa pääset syvemmälle siihen, mistä löydät aidon ilon, rakkauden ja motivaation kaikkeen tekemiseen. Bisnekseen ja töiden tekemiseen.

Zoom-tapaamisissa (2h) valmennan tunnin ja teen tunnin kestävän shamanistisen energiahoidon. Valmennuksessa nostan esiin aiheita, jotka voivat estää sinua löytämästä tai toteuttamasta omaa tehtävääsi tässä elämässä. Hoidossa avataan kanaviasi ohjauksen kuulemiseen, omien energioidesi virtaamiseen ja vapautumiseen. Rakkauteen ja valoon <3

Annan myös tarpeen mukaan kotitehtäviä, joita voit tehdä ennen seuraavaa tapaamista. Tehtävät voivat olla shamanistisia, maadottavia tai bisneksen kehittämiseen liittyviä.

Kuukauden kuluttua tapaamme vielä viidennen kerran 45 min kertauksen ja tilannetarkistuksen merkeissä.

Jokaisessa valmennustapaamisessa pääset manifestoimaan sitä, mitä aidosti elämääsi haluat. Universumi kuulee viestisi.

KUKA OLEN?

Hei ihanaa että olet täällä! Olen Anja Kadziolka, bisnesvalmentaja ja shamaani. Kahden lapsen yh-äiti. Perustin 2008 mainostoimiston ja sen jälkeen 2015 Bisneskoulun, jossa olen auttanut satoja yrittäjiä rakentamaan omaa brändiä ja digibisnestä.

Muutin 2022 lasteni kanssa Kolille Helsingistä ja elämäni on muuttunut radikaalisti. Nyt 10 verkkokurssia tehtyäni palaan lähemmäs asiakasta näissä yksilövalmennuksissa.

Rakastan sitä hetkeä, kun ihminen oivaltaa itsensä, oman ainutlaatuisen lahjansa, jota itse asiassa aina halusikin tehdä. Aaaah miten voimakkaita muutoksia ihmisissä onkin tapahtunut!

Ja kun Universumi lähtee ohjaamaan, tapahtuu ihmeellisiä juttuja. "Sattumia" jotka vievät sinua juuri sinne, mihin halusitkin mennä. <3 Jos siis tunnet kutsun lähteä tähän matkaan kanssani, olen enemmän kuin innoissani, että pääsen auttamaan sinua.

<3:lla Anja

Huom. Valmennukseen voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Kaikki tapaamiset ja hoidot toteutetaan verkon välityksellä Zoomissa. Meditaatiot saat äänitteinä.

VALMENNUKSEN VAIHEET:

1. TAPAAMINEN: PURKU JA PUHDISTUS
(2h Zoom)

Nyt on aika päästää irti kaikesta vanhasta. Mitä se sinulle merkitseekään yrittäjänä ja ihmisenä: vanhat bisneskuviot jotka eivät enää motivoi tai uskomukset, jotka eivät vie sinua eteenpäin.

Pääset nyt purkamaan taakkaasi. Ja samalla jätät sen taakse, hyväksyt ja rakkaudella päästät irti. Puhdistut ja pääset aloittamaan uudestaan. Puhtaalta pöydältä. Hoidossa avataan kanaviasi ja vahvistetaan intuitiotasi, jotta näkisit oman polkusi selkeämmin. Kevennät oloasi ja löydät uutta uskoa ja toivoa tulevaan. Vain päästämällä irti vanhasta voit siirtyä eteenpäin. Sinun tarvitsee vain antautua ja rentoutua. <3

2. TAPAAMINEN: UUDELLEENSYNTYMÄ - KIPINÄN LÖYTÄMINEN (2h Zoom)

On aika löytää uusi sinä. Uusi voima, rohkeus ja rakkaus. Miten löydät rakkauden itseäsi ja kokemuksiasi kohtaan? Miten voit puhtaasti ja rohkeasti tuoda esiin aidon oman itsesi? Ainutlaatuisen oman lahjasi. Kuka sinä oikeasti olet? Mitä olet tullut tänne tekemään?

Käydään läpi suunnitelmiasi ja katsotaan, mikä niistä aidosti sytyttää sinut. Mikä bisnesidea on aidosti lähtöisin sydämestäsi? Mikä voisi kantaa eteenpäin ja millaisia palvelukokonaisuuksia voit siitä muodostaa?

Hoidossa puretaan taas seuraavia kerroksia, blokkeja, alitajuisia uskomuksia esimerkiksi riittämättömyydestä ja löydetään kipinä omaa voimaa, sitä omaa alkukantaista tulta, joka haluaa päästä sinussa syttymään.

3. TAPAAMINEN: TULEN SYTYTYS - SYDÄMESTÄ TOTEUTUKSEEN (2h Zoom)

Syty syty - oma tuli. Syty liekkiin vahvaan. Leimahda ja loista kultaisissa lieskoissa kauas kauas kohti ilon onnelaa!

Miten voisit todella tehdä yrityksessäsi sitä mitä rakastat? Ahh.. todella sytyttää sen intohimon, joka koko elämäsi on odottanut syttymistään.

Konkreettisesti siis: Mitä palveluita tarjoat ja kenelle? Jotta innostuksesi saadaan liekkiin, sinun täytyy nähdä, miten se voisi olla käytännössä mahdollista. Minkälainen konsepti palvelisi sydäntäsi parhaiten?

Miten ydinjutustasi muodostuu viestinnälle sen terävä kärki, joka houkuttelee asiakkaita luoksesi?

Tässä tapaamisessa ja hoidossa sytytetään sydämesi liekki, joka kutsuu valollaan puoleensa. Ahhh.. saat sellaisen latauksen valoa, voimaa ja iloa, että tulesi syttymistä ei estä mikään! :)

4. TAPAAMINEN: TULEN RUOKKIMINEN - VAHVISTA VISIOTASI JA ITSEÄSI (2h Zoom)

Luottamuksen ja rohkeuden vahvistaminen. Rohkeus seurata oman sydämensä ääntä. Voimistetaan yhteyttä omaan korkeimpaan minään niin, että sinulle vahvistuu entisestään se, mikä on oma tehtäväsi juuri nyt. Juuri tässä ajassa.

Miten kuuntelet ohjausta ja teet vain asioita, jotka vahvistavat energiaasi?

Ja miten ne ilmenevät palvelukokonaisuuksissasi? Miten tuotteistat ja hinnoittelet palvelusi. Teetkö niitä digitaalisesti vai livenä? Vai niiden yhdistelmänä? Miten muodostat kokonaisuuden niin, että se palvelee parhaiten sekä sinua (tulovirtaasi ja motivaatiotasi) että asiakkaitasi?

Valan sinuun rohkeutta avata vaurauden kanavat elämääsi. Manifestoimme sinulle juuri sitä, mitä sydämesi haluaa puoleensa kutsua juuri tässä ajassa.

5. TULENKANTAJA - FINAL CHECK-UP (45 min Zoom)

Tapaamme vielä kuukauden kuluttua zoom-keskustelussa, missä menet ja mitä on tapahtunut? Mitä, jos jotain, korjausliikkeitä pitäisi tehdä?

Saat valmennusten lisäksi myös maadottavia ja vahvistavia meditaatioita, joita voit kuunnella valmennusten välissä milloin vain. Saat valmennukset ja hoidot itsellesi tallenteina. Kaikki aineistot jäävät käyttöösi.

VALMENNUKSEEN KUULUVAT SHAMANISTISET ENERGIAHOITO -MEDITAATIOT (äänitteinä)

1. Äiti Maan kutsu maadottumaan (audio)

Maadottuminen on henkisen kasvun ja oman voiman löytämisen aa ja oo. Maadottuneena pystyt keskittymään ja rauhoittumaan, päästät irti turhista peloista. Ja oma karismasi pääsee esiin.


2. Isoäiti Kuun puhdistus energiakeholle (audio)

Herkkinä ihmisinä poimimme kollektiivienergiasta ja muista ihmisistä joskus matalia energioita itseemme. Tämän hoidon avulla puhdistat itsesi ulkopuolisista energioista.


3. Oman sydämen ja rakkauden vahvistus (audio)

Ruoskitko helposti itseäsi tai vaaditko liikaa? Itseen ei aina ole helppo suhtautua rakkaudella. Tämä äänite auttaa sinua palaamaan sydämeesi ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. <3


4. Yhteyden korkeimpaan minään vahvistus (audio)

Yhteys omaan korkeimpaan viisauteen auttaa näkemään mikä valinta on oikea, mihin suuntaan mennä. Vahva intuitio antaa varmuutta ja luottamusta elämän kaikkiin tilanteisiin.

5. Oman voiman vahvistus elementtien avulla (audio)

Sillä ne ovat mistä meidät on tehty. Vesi, maa, tuli, ilma. Kun yhdistyt elementteihin, vahvistat omaa voimaasi ja omaa energiakenttääsi. Ja voit tuntea olevasi yhtä kaiken kanssa.

Haluaisitko siis löytää fokuksen, varmuuden, luottamuksen ja VOIMAN bisnekseesi? Sinun täytyy löytää se ensin sisältäsi!

Valmennuksessa puhun kokemuksestani oman voiman löytämisestä, oman intohimon löytymisestä bisnekseen ja rohkeudesta nousta esiin verkossa.

Mistä löytää punainen lanka kaikkeen tekemiseen yrittäjänä?

Kaikesta tästä muodostuu se terävä kärki markkinointiin, jota tarvitset jotta saat juuri oikeita asiakkaita. Ja pääset vastaanottamaan runsautta tekemällä sitä mitä rakastat!

Shamanistisessa energiahoidossa pääset turvallisesti syvärentoutumaan, puhdistamaan energiakenttääsi ja purkamaan tunnetaakkaa ja stressiä.

Ja kun pureudutaan syvemmälle, pääset vapauttamaan blokkeja esim. rahan tienaamiseen ja manifestoimaan hyvän vastaanottamiseen ja avaamaan kanaviasi korkeammalle viisaudelle ja ohjaukselle.

Hoidoissa kanavoin parantavaa energiaa henkimaailman avustuksella, käytän shamaanirumpua, joka vie sinut syvälle rentouteen, joskus myös henkiselle matkalle.

Hoidon aikana käytän paljon ääntä, valokieltä ja laulua. Hoidossa poistetaan energiakehosta lukkiutumia, matalia energioita ja henkistä painolastia. Hoidon jälkeen olo on kevyempi, vapautunut, virtaava ja inspiroitunut.

Jos tunnet kutsun valmennukseen, ilmoittaudu nyt saman tien mukaan tällä lomakkeella!

SAAT NÄMÄ KAIKKI

- 4 x 2 tunnin HENKILÖKOHTAISTA Zoom-tapaamista kanssani (sis. 1h bisnesvalmennus ja 1h shamanistinen energiahoito), YHTEENSÄ 8 TUNTIA

- Valmennuksen ajan Whatsapp- ja Sähköpostituki

- 45 min jälkitapaaminen 1kk:n kuluttua lopetuksesta

- Shamanistinen energiahoito -meditaatiopaketti 5 kpl:
1. Äiti Maan kutsu maadottumaan
2. Isoäiti Kuun puhdistus energiakeholle
3. Oman sydämen ja rakkauden vahvistus
4. Kolmannen silmän puhdistus ja intuition avaus

5. Oman voiman vahvistus elementtien avulla.

Haluatko siis todella nyt löytää sen...

...mikä oikeastaan on se oma ainutlaatuinen lahjasi, jossa pääset loistamaan?

...mitä sinun tulisi yrittäjänä tehdä jotta menestyisit?

...missä pääset todella nauttimaan siitä täyttymyksen tunteesta, kun toteutat sydämesi tahtoa?

...mitä tehden pääset kiinni omaan aitoon voimaasi ja valoosi, jolla houkutat asiakkaita puoleesi?

Lähde mukaani matkalle. Juuri nyt valmennus on auki KAHDELLE uudelle valmennettavalle. Toimi siis nopeasti!

Täytä lomake ja lähetä. Tai jos haluat vielä kysyä jotain, lähetä minulle sähköpostia anja@anjakadziolka.fi, vastaan mielelläni kysymyksiisi!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Valmennuksen hinta on 1250 € + alv. 24%

Voit myös maksaa valmennuksen kahdessa erässä.

"Sun hoidon jälkeen lähdin aikamoiselle matkalle itseni kanssa ja olen ollut sillä sisäänpäin kääntymisen matkalla siitä asti.

En  tiedä muistatko, mutta sun yhteishoito NHH lla kesällä ja marraskuinen yksityishoito intentiolla omaan arvottomuuteeni on antanut mulle nyt ihan erilaisen pohjan elämälle.

Tuon yksityishoidon jälkeen mun arvottomuuden tunne katosi kuin tuhka tuuleen. Ne kaksi sielunpalautusta mitä mulle tehtiin, korjasi tilannetta oleellisesti parempaan suuntaan.

Sitä kautta olen nyt viimein saanut kunnolla kiinni siitä, kuka todella olen ja mitä olen täällä tekemässä. Sitä kautta myös parisuhteeni ja ihmissuhteeni ovat parantuneet, kun en itse ole enää niin eksyksissä ja vähättele itseäni.

Samoin kuin nyt uuden yrityksen perustaminen jossain vaiheessa on saanut uuden näkökulman jne. 

Eli lämmin kiitos sinulle ja parantaja hengille tästä kaikesta. En muista olisiko koskaan mikään hoito vaikuttanut minuun niin syvästi kuin tämä mitä sinä teet ja parantaja henget, joiden kanssa työskentelet ovat aivan mahtavia.

Energia oli kuin kotiin olisin tullut. Arvostan <3" 

”"Anja on kaunis ja viisas sielu. Kaikki me ollaan. Minä myös, mut en mä nähny itseäni koskaan niin. Aina piti olla jotain enemmän. Anjan lempeä suhtautuminen bisnekseen ja shamanistiset hoidot auttoivat mua löytämään itsessäni sen kauniin sielun kuka oon. Ja nyt, vaikka maailma kaatuis mun ympäriltä, niin mä riitän.

2021 kesällä Anja piti mulle zoomissa henk.koht energiahoidon. Olin uupunut, väsynyt ja masentunut. Parin viikon sisään mun elämä otti täyskäännöksen. Kaikki patoutumat ja vanhat roolit lähti purkautumaan, ja näin tosi selkeesti että olin menossa väärään suuntaan. Kaikki tapahtui tosi nopeesti. Vuoden sisään. Nyt teen mun kutsumustyötä. Asun siellä missä mun on hyvä olla. Ja oon super tyytyväinen mun elämään just tässä hetkessä."

- Sanna

”Anjan rumpuhoidossa kehoni aukesi kertakaikkisesti uudelle tasolle. Teen työkseni energiahoitoja ja selvänäköisiä opastuksia ja kun tein itse hoidon seuraavalle hoidettavalleni energiat virtasivat lävitseni voimakkaammin kuin aikaisemmin.

Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla! Vaikka hoitoja tehdessäni saan samalla hoitoa, on tärkeää ottaa myös itse vastaan hoitoa ja asettautua hoidettavaksi! Ja pitää siten omasta instrumentistä huolta. Tämän jälkeen antamastani hoidosta omalle asiakkaalleni tuli yhä voimakkaampi ja asiakkaani sai voimakkaampia kokemuksia ja oivalluksia antamani hoidon aikana.”

– Heini Harjaluoma yrittäjä Vapaudentilaan – (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi."

- Tuulia Helmisola, henkinen opettaja

”Siihen aikaan kun hoidit mua olin tietämättäni jo vähän stressaantunut. Ennen tapaamistamme olin saanut merkkejä uupumuksesta mutta en ollut välittänyt. Sun hoidon jälkeen minussa alkoi parin kuukauden kestänyt puhdistautuminen. Sen ajanjakson mun oli otettava itselleni reilusti aikaa ja levättävä. Uskalsin karsia elämästäni asioita ja työkuvioita joita oli kertynyt vuosien mittaan.

Päätin että keskityn vaan yhteen asiaan mille sydän on aina palanut vaikka ei se todennäköisesti toisi mulle taloudellista turvaa. Se kannatti, sillä teen nyt sitä yhtä rakasta asiaa oikeasti työkseni. Tästä tilanteesta olen uskaltanut aiemmin vain haaveilla. Ennen sinun antamaa energiahoitoa olin rättiväsynyt ja nykyään oon pirteämpi kuin aikoihin.  Kiitos, kiitos, kiitos! ” 

– Mira (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

”Hoidon aikana minulle tuli monia asentoja jossa venyin(vaikka makasin) ja lihasjumeja selästä hävisi ihan vaan maatessani.. Tunsi rinna avautuvan jossakin kohti. Näin maoreja ja sain kevyemmän olon sekä osa kiireestäni hävisi..

Aika rauhallinen olo. Myös kädet alkoi tehdä välillä ihme liikkeitä ja peukalo esim kosketti muitten sormien kärkiä tahtiin.. Outoja juttuja.. Rentouttavaa. Luulen kuitenkin että tuo hoito tuo minulle mielenrauhaa ja jaksamista.. Ja ehkä sitä rakkautta. Annettavaksikin.”

-Mikko- (etähoito videolla ilman rummutusta)

”Upea, voimallinen hoito, joka kuitenkin oli lempeä ja rakkaudellinen. Juuri sitä mitä tarvitsin. Vaivuin rauhaan ”vaippaan” ja melkein nukahdin. Yhdessä vaiheessa lihakset kouristelivat, ja jotain vedettiin pois minusta. Vapauduin jostain raskaasta.

Hoidon jälkeen tunsin itseni itodella ”eläväksi”. Aistini olivat auki ja terävöityneet, näin väritkin kirkkaammin. Tunne että sisäinen lapseni iloitsee ja säkenöi sisälläni – loistan sitä sielunvaloa joka olen.

Olen nuorentunut, ilo pulppuaa joka solustani. Kiitos, kiitos, kiitos.”

– Anne Harmoinen, äänimaljahoitaja – (Livehoito ilman rummutusta)

”Oli ihan mielettömän hieno kokemus. Sulla on upea lahja. Upposin ihan heti turvalliseen ja kannateltuun oloon. Sun ääni on mahtava ja äänteet voimaannuttavia ja vaikuttavia. Tunsin energian virtauksen värähtelynä ja lämpönä. Äänissä on jotakin alkukantaisen maagista. Kun nauroit, se tuntui hyvältä myös ja yhtäkkiä tunsin, että se sun nauru veti minusta ulos surua. Surua ikään kuin kumpusi naurun voimasta ulos ja haihtui pois.


Olin pääasiassa silmät kiinni ja vain joissakin kohti tuntui tarpeelliselta avata silmät. Kerran avatessani näin, kuin olisit ikään kuin vetänyt minusta jotakin ja tuntuikin, että päästin irti jostakin. Tunsin, kuinka kasvoin ja se josta päästin irti, teki tilaa uudelle. Loppuvaiheessa kun aloitit lempeämmän, erityyppisen laulun, nukahdin. Ja se oli ihanaa ja tuli tarpeeseen.


Sun laulusta tuli myös mielikuva intiaaneista. Näin mielessäni sinut myös tanssimassa, ravistelemassa ja sihisemmässä koko kehollasi. Se sihinä oli tosi mahtista. Jotenkin ei uskois, että nuo äänet lähtee sinusta, kun upotessa ”tiloihin” tuntuu, kun mukana olisi erilaisia käsisoittimiakin.


Niin, kuuntelin hoidon vasta äsken, kun päivällä en ehtinytkään. Ja nyt on siis SIIIIIIIISTi ja inspiroitunut, voimaantunut ja ihana olo! Ihan huippu juttu!”

– Sari Leinonen, henkinen valmentaja, reiki master – (etähoitovideo ilman rummutusta)

.
”Mikä syvä ja ihana kokemus!
Anjan hoitoon oli helppoa sukeltaa, rentoutua ja luottaa äänen ja energian antamaan voimaan. Rumpu sai mieleni ja kehoni täysin rentoutumaan ja käsitykseni ajasta unohtumaan.

Kuin rummutus olisi purkanut menneisyydessäni olevaa pelkoa ja stressiä, jonka tilalle vastaanotin valtavasti valoa ja positiivista energiaa. Sain turvallisuuden tunnetta siitä, että olit täysin mukana ja teit hoidon lämmöllä sydämestäsi!

Hoidon jälkeen – kuin harmaa huntu oltaisiin poistettu päältäni ja sen alta paljastunut todellinen sielunenergiani. Kaikki tuntui kirkkaammalta ja kevyemmältä. Käteni fyysisestä kivusta aiheutunut stressi oli ravisteltu pois ja pystyin suhtautumaan itseeni ja ympäristööni uudessa, positiivisessa valossa.


Sain paljon vahvistusta omalle polulleni, kiitos Anja”

-Heidi- (Livehoito rummutuksella)

.
”Anjan hoito oli voimakas kehollinen kokemus ja henkinen matka. Olen ollut energiahoidoissa aiemmin, mutta tämä oli voimakkaampi kokemus. Lukkoja aukesi ja energiat lähtivät virtaamaan. Ensireaktioni hoidon jälkeen oli sanoton. Kokemus oli niin voimakas etten osannut sitä sanoittaa.

Myöhemmin olo oli tyyni ja puhdistunut. Tuntui kuin olisin päästänyt irti jostain suuremmasta kuormasta. Seuraavan yön nukuin tosi sikeästi ja puhdistautuminen jatkui vielä seuraavana päivänä. Suosittelen Anjan hoitoa, jokaiselle joka haluaa puhdistaa ja vapauttaa energioita!”

-Sohvi Nyman, ihanuusvalmentaja - (Livehoito rummutuksella)

.
”Mielettömän hyvä fiilis jäi 
Rummun lyönnit tuntuivat menevän päästä varpaisiin. Hoidon aikana tuntui kuin painuisin vahvasti maata vasten, ikään kuin voimakas maadoitus. Vahva lataus lihaksissa.


Keskivartalossa tuntui lihasten kiristyminen, kuin bandhat keräisivät energiaa, joka lähti lihasten rentoutumisen jälkeen jokaisella hengityksellä etenemään ala- ja yläkroppaan. Fyysinen tunne oli kihelmöinti.


Hoidon loppupuolella energia lähti valona käsiin ja jalkoihin, joka ei tuntunut alkuun pääsevän pään alueelle. Lopulta silmiin tuli kirkas valo 

Hienointa hoidossa oli, että näin mielessäni sanat: sydämesi on puhdas 
Hoidon jälkeen on ollut levollinen ja rauhallinen zen-olo, vaikka on ollut suhteellisen vaikeita asioita käsiteltävänä.”

-Merja Kallunki - (Livehoito rummutuksella)