SYTY SYDÄMESI TULEEN -VALMENNUS

PIENRYHMÄVALMENNUS LIVENÄ & VERKOSSA

Kutsuuko jokin uusi polku sinua? Oletko astumassa johonkin, mikä vaatii uutta rohkeutta? Uuteen tehtävään, uuteen tilanteeseen... ehkä olet suuren elämänmuutoksen keskellä ja etsit oikeaa suuntaa?

Viimeiset pari vuotta ovat olleet monelle suurten muutosten aikaa, ja nyt on selkeästi sen aika... aika tehdä siitä totta! Tuoda se konkretiaan. Tehdä näkyväksi se uusi minä, luovuus tai uusi tapa nähdä maailma ja elämä. Nyt kun sielusi kutsuu sinua uudelle polulle.

Tiedät, että Universumi kutsuu sinua toimimaan, mutta etsit sille vahvistusta: kuka sinä oikeasti olet ja mitä olet tullut tänne tekemään? Miten sinun tulisi se tehdä..? Mistä löytää se voima, varmuus ja selkeys..?

Kuulostaako tutulta?

Jos haluat löytää uudenlaisen tavan toteuttaa kutsumustasi. Nousta esiin omalla tavallasi, sydämen kautta, luonnostaan virtaavan inspiraation ja ilon kautta, niin lue vielä hieman eteenpäin.

Syty sydämesi tuleen -valmennuksessa yhdistän shamanistisen ja intuitiivisen työskentelyn kokemukseeni markkinoinnista (viimeisen 23 vuoden ajalta) ja yrittäjyydestä vuodesta 2008, omaan elämänkokemukseni, johon liittyy monia pohjia ja huippuja, joiden kautta olen oppinut paljon.

Yrittäjänä kasvu, ja menestyminen, on paljolti henkistä kasvua. Vanhojen uskomusten, taakkojen purkamista ja puhdistamista. Rakkauden vastaanottamista.

Mistä tulen?


Aloitin markkinoinnin alalla työskentelyn jo vuonna 2000 yritysten markkinoinnissa ja mainossuunnittelijana. Vuonna 2008 perustin oman mainostoimiston ja 2015 Bisneskoulun, jossa rakensin 7 vuoden aikana 10 verkkokurssia yrittäjille markkinoinnista ja digibisneksestä. Etenkin oman osaamisensa näkyväksi tekemisestä, brändäämisestä.

Kunnes löysin oman todellisen tehtäväni. Tai se löysi minut. Vuonna 2020 minulla käynnistyi voimakas henkinen herääminen, joka johti minut shamanismin pariin.

Silloin kaikki meni uusiksi. Sen sijaan, että valmennettavat olisivat hakeneet minulta bisnesoppia, haluttiin apua henkiseen kasvuun, parantumiseen.

Kenelle tämä valmennus on tarkoitettu?

Etsitkö omaa tehtävääsi? Tai ehkä löysit sen jo, mutta kaipaat vahvistusta sille ja etsit tapaa (ja rohkeutta) tuoda sen esiin? Haluaisitko rakentaa uudenlaista elämää omassa yrityksessäsi, jossa pääset toteuttamaan omaa tehtävääsi?

Oletko astumassa tai jo vahvasti kulkemassa henkisellä polulla? Valotyöntekijä, jonka kutsumus on auttaa ihmisiä valmentajana, hoitajana tai ohjaajana?

Haluaisitko avata omia kanaviasi ja vahvistaa omaa yhteyttäsi korkeampaan minääsi, päästää irti sinua pidättelevistä blokeista ja löytää rohkeutta astua uuteen?

Jos vastasit näihin kyllä, tämä valmennusryhmä on todennäköisesti oikea juuri sinulle. <3

Sillä nyt on todella se aika, kun sinun tulee nousta omaan tehtävääsi, omaan todelliseen valoosi. Ja haluan auttaa sinua siinä.

Miksi juuri tämä valmennus?

Tässä valmennuksessa vanha bisnesosaaminen muuntuu ja integroituu uudella tavalla uuteen maailmaan, henkisiin arvoihin. Puhutaan energioiden vaikutuksesta, Universumin ohjauksesta.

Enkä vain nyt keksinyt tätä myydäkseni valmennusta. :) Vaan olen itse kasvanut vähitellen vuosia kestäneen matkan kautta tähän paikkaan, tähän näkemykseen. Tähän tehtävään.

Viimeiset kaksi tai kolmekin vuotta olen ollut melko hiljaa. Miettinyt, hautonut sitä, mikä olisi sellainen tapa markkinoida, joka resonoisi uuden maailmankatsomukseni kanssa. Jota oikeasti jaksaisin tehdä! Sillä en ole jaksanut itse kovin usein edes tietokonetta avata! Vanhan tavan tehdä töitä (markkinointia) ajatteleminen on saanut minut heti huonovointiseksi.

Ja siksi olen odottanut. Oikeaa hetkeä, kypsymistä. Että löytyisi se oikea tapa toteuttaa omaa tehtävää.

Sellainen tapa, joka istuu omiin energioihin. Omaan tapaan tehdä asioita. Omiin arvoihini.

Olen aina kuuluttanut markkinointiin aitoutta (kehitin jopa termin "aitousmarkkinointi"). Sitä, miten yrittäjänä tulee puhua omaa totuuttaan. Olla esillä omana itsenään. Mutta nyt sen lisäksi haluan löytää kaikkeen tekemiseen uutta syvyyttä ja virtaavuutta. Ja silti säilyttää markkinoinnin tehokkuuden, jotta voisimme todella tehdä tätä työtä täyspäiväisesti ja tienata sillä elantomme.

Ja tässä se nyt on. Se on viimein integroitunut. Maadottunut.

Oletko valmis..? Todella valmis muutokseen?

Lähde rohkeasti matkaan kanssani!

KUKA OLEN?

Hei ihanaa että olet täällä! Olen Anja Kadziolka, bisnesvalmentaja ja shamaani. Kahden lapsen yh-äiti. Perustin 2008 mainostoimiston ja sen jälkeen 2015 Bisneskoulun, jossa olen auttanut satoja yrittäjiä rakentamaan omaa brändiä ja digibisnestä. Nyt teen shamanistisia hoitoja ja valmennuksia.

Rakastan sitä hetkeä, kun ihminen oivaltaa itsensä, oman ainutlaatuisen lahjansa, jota itse asiassa aina halusikin tehdä. Aaaah miten voimakkaita muutoksia ihmisissä onkin tapahtunut!

Ja kun Universumi lähtee ohjaamaan, tapahtuu ihmeellisiä juttuja. "Sattumia" jotka vievät sinua juuri sinne, mihin halusitkin mennä. <3 Jos siis tunnet kutsun lähteä tähän matkaan kanssani, olen enemmän kuin innoissani, että pääsen auttamaan sinua.

<3:lla Anja

------------------------------------------------

Haluaisitko nyt löytää fokuksen, varmuuden, luottamuksen ja VOIMAN omaan tekemiseen ja sen markkinointiin? Sinun täytyy löytää se ensin sisältäsi!

Kun nimittäin olet omassa voimassasi, sinun ei tarvitse pakottaa, puskea, suorittaa... vaan voit toimia vapaasti flowssa, kuunnellen ohjausta.

Valmennuksessa puhun kokemuksestani oman voiman löytämisestä, oman intohimon ja sielun polun löytymisestä ja rohkeudesta nousta esiin verkossa.

Miten saat oman äänesi kuuluviin?

Valmennuksen shamanistisessa energiahoidossa pääset turvallisesti syvärentoutumaan, puhdistamaan energiakenttääsi ja purkamaan tunnetaakkaa ja stressiä kehostasi.

Ja kun pureudutaan syvemmälle, pääset vapauttamaan blokkeja esim. rahan tienaamiseen ja manifestoimaan hyvän vastaanottamiseen ja avaamaan kanaviasi korkeammalle viisaudelle ja ohjaukselle.

Hoidoissa kanavoin parantavaa energiaa henkimaailman avustuksella, käytän shamaanirumpua, joka vie sinut syvälle rentouteen, joskus myös henkiselle matkalle.

Hoidon aikana käytän paljon ääntä, valokieltä ja laulua. Hoidossa poistetaan energiakehosta lukkiutumia, matalia energioita ja henkistä painolastia. Sen jälkeen olo on kevyempi, vapautunut, virtaava ja inspiroitunut.

Jos tunnet kutsun valmennukseen, ilmoittaudu nyt saman tien mukaan tällä lomakkeella!

Mitä tähän valmennukseen kuuluu?

- 2 livetapaamista, klo 10-17 päiväretriittiä lauantaisin 27.1. ja 24.2. Järvenpäässä

- 3 Zoom-ryhmätapaamista klo 18-20 päivinä: ke 10.1. ke 7.2. ja ke 6.3.

- 2 henkilökohtaista Zoom-tapaamista kanssani (2h/tapaaminen) sovittuna aikana

- Valmennuksen ajan Whatsapp-ryhmä ja Sähköpostituki

KATSO TÄSTÄ TARKEMPI OHJELMA >>

+ saat kaupan päälle Shamanistinen energiahoito -meditaatiopaketin, jossa meditaatiot&hoito:
1. Äiti Maan kutsu maadottumaan
2. Isoäiti Kuun puhdistus energiakeholle
3. Oman sydämen ja rakkauden vahvistus
4. Kolmannen silmän puhdistus ja intuition avaus

5. Oman voiman vahvistus elementtien avulla.

Haluatko siis todella nyt löytää sen...

...mikä oikeastaan on se oma ainutlaatuinen lahjasi, jossa pääset loistamaan?

...miten saisit äänesi kuuluviin?

...miten pääset todella nauttimaan siitä täyttymyksen tunteesta, kun pääset tekemään sitä, mitä sinun on tarkoitus tässä elämässä tehdä?

...ja mitä tehden pääset kiinni omaan aitoon voimaasi ja valoosi, jolla houkutat asiakkaita puoleesi?

Lähde mukaani matkalle!

Täytä lomake ja ilmoittaudu. Tai jos haluat vielä kysyä jotain, lähetä minulle sähköpostia anja@anjakadziolka.fi, vastaan mielelläni kysymyksiisi!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Valmennuksen hinta on 999 € + alv. 24%

Voit myös maksaa valmennuksen kolmessa 333 euron (+ alv) erässä.

HUOM. "EARLY BIRD" -hinta 30.11. asti

Valmennuksen hinta "early birdeille" nyt -15%

eli yhteensä 849 € + alv 24%

tai kolmessa erässä 283 € + alv 24% kuukaudessa (erät joulu-tammi-helmikuu)

"Päädyin universumin ohjauksella Anjan valmennukseen, se oli ratkaiseva katalysaattori suurille muutoksille elämässäni. Hän auttoi minua avaamaan ääneni enkä enää pelännyt tulla nähdyksi.

Kahdeksan viikon valmennus Anjan kanssa oli intensiivinen jakso luomista ja puhdistumista. En voinut nähdä, minne olin menossa, mutta se ei haitannut, koska tiesin seuraavani oikeaa polkua.

Anja on uskomattoman voimakas ja yhdistää pitkän markkinointikokemuksensa kanavointi- ja intuitiivisiin kykyihinsä. Tämä luo uutta ja kaunista tasapainoa uuden luomiseen. Kiitos Anja"

- Natalie Storbacka -

(Syty sydämesi tuleen -yksilövalmennus)

Hoito oli aivan huikea kokemus! Olin tehnyt irtipäästämistä pitkään urastani stylistinä ja kipuillut tämän muutoksen kanssa stylististä valmentajaksi. Halusin hypätä täysillä valmennusbisnekseen, mutta jokin vielä jarrutti minua.

Mikään ei oikein luistanut kunnolla ja hommat takkuilivat, eivätkä diilit klousaantuneet, se ärsytti paljon. Tuntui, että olin vain väkisin puskenut, enkä kunnolla uskaltanut päästää irti vanhasta, vaikka halusin.

En tiedä, mitä hoidossa oikein tapahtui tai mitä teit, mutta tein valtavan irtipäästön: blokit ja esteet lähtivät purkautumaan vauhdilla. Tunteet nousivat pintaa voimakkaasti. Hoidon jälkeen olo oli tyhjä, mutta samalla tyyni.

Muutama päivä hoidon jälkeen alkoi tapahtua: aloin saamaan yllättäviä yhteydenottoja ja yhtäkkiä kaikki alkoi soljua ihanan keveästi ja helposti. Diilit alkoivat klousaantua ja 1,5 viikossa tein myyntiä 32 751€! Super kiitos ihana Anja! ”

-Sohvi Nyman

"Sun hoidon jälkeen lähdin aikamoiselle matkalle itseni kanssa ja olen ollut sillä sisäänpäin kääntymisen matkalla siitä asti.

En  tiedä muistatko, mutta sun yhteishoito NHH lla kesällä ja marraskuinen yksityishoito intentiolla omaan arvottomuuteeni on antanut mulle nyt ihan erilaisen pohjan elämälle.

Tuon yksityishoidon jälkeen mun arvottomuuden tunne katosi kuin tuhka tuuleen. Ne kaksi sielunpalautusta mitä mulle tehtiin, korjasi tilannetta oleellisesti parempaan suuntaan.

Sitä kautta olen nyt viimein saanut kunnolla kiinni siitä, kuka todella olen ja mitä olen täällä tekemässä. Sitä kautta myös parisuhteeni ja ihmissuhteeni ovat parantuneet, kun en itse ole enää niin eksyksissä ja vähättele itseäni.

Samoin kuin nyt uuden yrityksen perustaminen jossain vaiheessa on saanut uuden näkökulman jne. 

Eli lämmin kiitos sinulle ja parantaja hengille tästä kaikesta. En muista olisiko koskaan mikään hoito vaikuttanut minuun niin syvästi kuin tämä mitä sinä teet ja parantaja henget, joiden kanssa työskentelet ovat aivan mahtavia.

Energia oli kuin kotiin olisin tullut. Arvostan <3" 

”"Anja on kaunis ja viisas sielu. Kaikki me ollaan. Minä myös, mut en mä nähny itseäni koskaan niin. Aina piti olla jotain enemmän. Anjan lempeä suhtautuminen bisnekseen ja shamanistiset hoidot auttoivat mua löytämään itsessäni sen kauniin sielun kuka oon. Ja nyt, vaikka maailma kaatuis mun ympäriltä, niin mä riitän.

2021 kesällä Anja piti mulle zoomissa henk.koht energiahoidon. Olin uupunut, väsynyt ja masentunut. Parin viikon sisään mun elämä otti täyskäännöksen. Kaikki patoutumat ja vanhat roolit lähti purkautumaan, ja näin tosi selkeesti että olin menossa väärään suuntaan. Kaikki tapahtui tosi nopeesti. Vuoden sisään. Nyt teen mun kutsumustyötä. Asun siellä missä mun on hyvä olla. Ja oon super tyytyväinen mun elämään just tässä hetkessä."

- Sanna

”Anjan rumpuhoidossa kehoni aukesi kertakaikkisesti uudelle tasolle. Teen työkseni energiahoitoja ja selvänäköisiä opastuksia ja kun tein itse hoidon seuraavalle hoidettavalleni energiat virtasivat lävitseni voimakkaammin kuin aikaisemmin.

Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla! Vaikka hoitoja tehdessäni saan samalla hoitoa, on tärkeää ottaa myös itse vastaan hoitoa ja asettautua hoidettavaksi! Ja pitää siten omasta instrumentistä huolta. Tämän jälkeen antamastani hoidosta omalle asiakkaalleni tuli yhä voimakkaampi ja asiakkaani sai voimakkaampia kokemuksia ja oivalluksia antamani hoidon aikana.”

– Heini Harjaluoma yrittäjä Vapaudentilaan – (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi."

- Tuulia Helmisola, henkinen opettaja

”Siihen aikaan kun hoidit mua olin tietämättäni jo vähän stressaantunut. Ennen tapaamistamme olin saanut merkkejä uupumuksesta mutta en ollut välittänyt. Sun hoidon jälkeen minussa alkoi parin kuukauden kestänyt puhdistautuminen. Sen ajanjakson mun oli otettava itselleni reilusti aikaa ja levättävä. Uskalsin karsia elämästäni asioita ja työkuvioita joita oli kertynyt vuosien mittaan.

Päätin että keskityn vaan yhteen asiaan mille sydän on aina palanut vaikka ei se todennäköisesti toisi mulle taloudellista turvaa. Se kannatti, sillä teen nyt sitä yhtä rakasta asiaa oikeasti työkseni. Tästä tilanteesta olen uskaltanut aiemmin vain haaveilla. Ennen sinun antamaa energiahoitoa olin rättiväsynyt ja nykyään oon pirteämpi kuin aikoihin.  Kiitos, kiitos, kiitos! ” 

– Mira (Etähoito Zoomissa rummutuksella)

”Hoidon aikana minulle tuli monia asentoja jossa venyin(vaikka makasin) ja lihasjumeja selästä hävisi ihan vaan maatessani.. Tunsi rinna avautuvan jossakin kohti. Näin maoreja ja sain kevyemmän olon sekä osa kiireestäni hävisi..

Aika rauhallinen olo. Myös kädet alkoi tehdä välillä ihme liikkeitä ja peukalo esim kosketti muitten sormien kärkiä tahtiin.. Outoja juttuja.. Rentouttavaa. Luulen kuitenkin että tuo hoito tuo minulle mielenrauhaa ja jaksamista.. Ja ehkä sitä rakkautta. Annettavaksikin.”

-Mikko- (etähoito videolla ilman rummutusta)

”Upea, voimallinen hoito, joka kuitenkin oli lempeä ja rakkaudellinen. Juuri sitä mitä tarvitsin. Vaivuin rauhaan ”vaippaan” ja melkein nukahdin. Yhdessä vaiheessa lihakset kouristelivat, ja jotain vedettiin pois minusta. Vapauduin jostain raskaasta.

Hoidon jälkeen tunsin itseni itodella ”eläväksi”. Aistini olivat auki ja terävöityneet, näin väritkin kirkkaammin. Tunne että sisäinen lapseni iloitsee ja säkenöi sisälläni – loistan sitä sielunvaloa joka olen.

Olen nuorentunut, ilo pulppuaa joka solustani. Kiitos, kiitos, kiitos.”

– Anne Harmoinen, äänimaljahoitaja – (Livehoito ilman rummutusta)

”Oli ihan mielettömän hieno kokemus. Sulla on upea lahja. Upposin ihan heti turvalliseen ja kannateltuun oloon. Sun ääni on mahtava ja äänteet voimaannuttavia ja vaikuttavia. Tunsin energian virtauksen värähtelynä ja lämpönä. Äänissä on jotakin alkukantaisen maagista. Kun nauroit, se tuntui hyvältä myös ja yhtäkkiä tunsin, että se sun nauru veti minusta ulos surua. Surua ikään kuin kumpusi naurun voimasta ulos ja haihtui pois.


Olin pääasiassa silmät kiinni ja vain joissakin kohti tuntui tarpeelliselta avata silmät. Kerran avatessani näin, kuin olisit ikään kuin vetänyt minusta jotakin ja tuntuikin, että päästin irti jostakin. Tunsin, kuinka kasvoin ja se josta päästin irti, teki tilaa uudelle. Loppuvaiheessa kun aloitit lempeämmän, erityyppisen laulun, nukahdin. Ja se oli ihanaa ja tuli tarpeeseen.


Sun laulusta tuli myös mielikuva intiaaneista. Näin mielessäni sinut myös tanssimassa, ravistelemassa ja sihisemmässä koko kehollasi. Se sihinä oli tosi mahtista. Jotenkin ei uskois, että nuo äänet lähtee sinusta, kun upotessa ”tiloihin” tuntuu, kun mukana olisi erilaisia käsisoittimiakin.


Niin, kuuntelin hoidon vasta äsken, kun päivällä en ehtinytkään. Ja nyt on siis SIIIIIIIISTi ja inspiroitunut, voimaantunut ja ihana olo! Ihan huippu juttu!”

– Sari Leinonen, henkinen valmentaja, reiki master – (etähoitovideo ilman rummutusta)

.
”Mikä syvä ja ihana kokemus!
Anjan hoitoon oli helppoa sukeltaa, rentoutua ja luottaa äänen ja energian antamaan voimaan. Rumpu sai mieleni ja kehoni täysin rentoutumaan ja käsitykseni ajasta unohtumaan.

Kuin rummutus olisi purkanut menneisyydessäni olevaa pelkoa ja stressiä, jonka tilalle vastaanotin valtavasti valoa ja positiivista energiaa. Sain turvallisuuden tunnetta siitä, että olit täysin mukana ja teit hoidon lämmöllä sydämestäsi!

Hoidon jälkeen – kuin harmaa huntu oltaisiin poistettu päältäni ja sen alta paljastunut todellinen sielunenergiani. Kaikki tuntui kirkkaammalta ja kevyemmältä. Käteni fyysisestä kivusta aiheutunut stressi oli ravisteltu pois ja pystyin suhtautumaan itseeni ja ympäristööni uudessa, positiivisessa valossa.


Sain paljon vahvistusta omalle polulleni, kiitos Anja”

-Heidi- (Livehoito rummutuksella)

.
”Anjan hoito oli voimakas kehollinen kokemus ja henkinen matka. Olen ollut energiahoidoissa aiemmin, mutta tämä oli voimakkaampi kokemus. Lukkoja aukesi ja energiat lähtivät virtaamaan. Ensireaktioni hoidon jälkeen oli sanoton. Kokemus oli niin voimakas etten osannut sitä sanoittaa.

Myöhemmin olo oli tyyni ja puhdistunut. Tuntui kuin olisin päästänyt irti jostain suuremmasta kuormasta. Seuraavan yön nukuin tosi sikeästi ja puhdistautuminen jatkui vielä seuraavana päivänä. Suosittelen Anjan hoitoa, jokaiselle joka haluaa puhdistaa ja vapauttaa energioita!”

-Sohvi Nyman, ihanuusvalmentaja - (Livehoito rummutuksella)

.
”Mielettömän hyvä fiilis jäi 
Rummun lyönnit tuntuivat menevän päästä varpaisiin. Hoidon aikana tuntui kuin painuisin vahvasti maata vasten, ikään kuin voimakas maadoitus. Vahva lataus lihaksissa.


Keskivartalossa tuntui lihasten kiristyminen, kuin bandhat keräisivät energiaa, joka lähti lihasten rentoutumisen jälkeen jokaisella hengityksellä etenemään ala- ja yläkroppaan. Fyysinen tunne oli kihelmöinti.


Hoidon loppupuolella energia lähti valona käsiin ja jalkoihin, joka ei tuntunut alkuun pääsevän pään alueelle. Lopulta silmiin tuli kirkas valo 

Hienointa hoidossa oli, että näin mielessäni sanat: sydämesi on puhdas 
Hoidon jälkeen on ollut levollinen ja rauhallinen zen-olo, vaikka on ollut suhteellisen vaikeita asioita käsiteltävänä.”

-Merja Kallunki - (Livehoito rummutuksella)