VAPAUDU JA VAPAUTA VOIMASI - SHAMANISTINEN SEREMONIA 10.12.

Jyväskylässä Mandalatalossa sunnuntaina 10.12. klo 12-15 puretaan kehosta stressiä, energeettisiä blokkeja, kasaantuneita tunteita ja matalia energioita. Vapautetaan kehosta se minkä on aika lähteä, ja nostetaan voimaa Äiti Maasta.

Aloitamme laskeutumalla sydämeen, rauhaan sisäisyyteen. Nostamme puhdistavaa energiaa hengitysharjoituksella ja sitten lähdemme liikuttamaan kehoa erilaisia energioita nostavan musiikin mukana.

Tanssin, vapaan kehoa kuuntelevan liikkeen, avulla pääset kiinni erilaisiin energioihin, tiloihin, jossa aika katoaa, paikka katoaa, ja voit tuntea erilaisia olomuotoja, elementtejä ja kokea kauneutta, ajattomuutta ja autuaita, nautinnollisia, ekstaattisiakin tuntemuksia ja parannusta kehossasi.

Aahhh niin alkukantaista, voimallista, intiimiä, herkkää...

Parantava tanssi tulee lahjana Äiti Maalta ja muinaisilta ajoilta, jopa muistona siitä kun tanssimme nuotion ympärillä, shamaaneina, noitina, parantajina... Ja voimme kaikki saada yhteyden siihen, ihan kuten lauluunkin. Kehomme löytää sen yhteyden, kun annamme sille tilaisuuden.

Itse koen, että tärkein tehtäväni itseni kehittämisessä on puhdistaa ja puhdistaa... niin että voin toimia mahdollisimman puhtaana kanavana. Ilman blokkeja tästä tai aiemmista elämistä, ilman mielen häirintää, ilman egon pakottamista.

Ja se mitä puhdistetaan, se on kehossa. Ja siksi aloitamme ravistelemalla sitä, auttamalla sitä vapautumaan rytmikkään liikkeen avulla.

Tanssin jälkeen pääset heittäytymään joogamatolle syvään rentouteen. Antautumaan hoitaville energioille, jotka irrottavat sinusta ne blokit, jotka tanssiessa lähtivät liikkeelle.

Kanavoin energiaa, saat voimallisen shamanistisen energiahoidon, jossa rummutan, soitan muitakin soittimia, kanavoin laulua ja ääniä, valokieltä, ohjaan sinut syvään rentouteen ja kanavoin laulun, puheen ja äänten kautta valoa ja puhdistusta, hoitoa sinulle juuri sinne, missä sitä tarvitset.

Seremonia on kokonaisuudessaan matka, joka alkaa siitä, kun ilmoittaudut mukaan. Ja jatkuu useamman päivän seremonian jälkeen. Itse seremoniassa kuuntelen ryhmän energioita, ohjaan lempeästi sen mukaan mitä ryhmä tarvitsee. Laskeutumisesta nousuun, siihen voimaan mitä sillä kertaa tarvitaan. Askel askeleelta, luontevasti, energiat syvenevät, nousevat ja laskevat, oppaiden ja auttajien ohjauksessa.

Todella lämpimästi tervetuloa mukaan <3

Vapaudu ja vapauta voimasi - shamanistinen seremonia

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7, Jyväskylä

Aika: sunnuntai 10.12. klo 12-15

Hinta: 55 €

Order Summary
Shamanistinen seremonia 3h

"Kiitos ihan hirveästi seremoniasta, taas. Molemmilla kerroilla kun olen ollut (Festiva Magicassa Karjalohjalla & nyt 1111-porttipäivänä) seremoniassasi, on minusta puhdistunut paljon ja olen saanut syntyä jollain tavalla uudelleen.

Karjalohjalla itkin, huusin ja nauroin kaiken tuskan pois, kaiken turhan pihalle. Tunsin silloin esivanhempieni läheisyyden ja kuinka sain yhdistyä omaan voimaani. Nyt porttipäivänä itkin myös paljon, olisi tehnyt toisinaan mieli huutaakin.

Henkimaailmasta tuleva valon ja rakkauden määrä oli niin valtava, että se valaisi syvimmällekin työnnetyt varjopuoleni. Itkin puhdistavaa itkua, kun ymmärsin että ne eivät ansaitse olla hylättyinä, vaan arvostettuina ja rakastettuina osina minua.

En tiedä mitään toista hoitomuotoa, joka olisi aiheuttanut minulle näin voimakkaita tunnereaktioita, en mitään näin puhdistavaa. Missään muussa hoitomuodossa en ole täyttynyt tällaisilla määrillä valoa.

Kiitos Sinulle Anja sydämellisesti siitä mitä teet Olet niin upean rohkea, heittäytyvä, rakkaudellinen ja inspiroiva ihminen. Uuuhhh… kiitos kiitos kiitos"

--------------

Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille." - Jani Kasanen

----

"Upea, voimallinen hoito, joka kuitenkin oli lempeä ja rakkaudellinen. Juuri sitä mitä tarvitsin. Vaivuin rauhaan ”vaippaan” ja melkein nukahdin. Yhdessä vaiheessa lihakset kouristelivat, ja jotain vedettiin pois minusta. Vapauduin jostain raskaasta.

Hoidon jälkeen tunsin itseni itodella ”eläväksi”. Aistini olivat auki ja terävöityneet, näin väritkin kirkkaammin. Tunne että sisäinen lapseni iloitsee ja säkenöi sisälläni – loistan sitä sielunvaloa joka olen.

Olen nuorentunut, ilo pulppuaa joka solustani. Kiitos, kiitos, kiitos.”

Moikka, nimeni on Anja Kadziolka, teen shamaanin ja valmentajan töitä yrityksestäni.

Tässä hieman tarinaani. Jos se kiinnostaa :)

Tulin aivan eri maailmasta tähän tehtävään.

Vuonna 2008 perustin mainostoimiston sekä 2015 Bisneskoulun. Tein yrittäjänä bisnesvalmennuksia, kunnes (long story short...) totaalisen loppuunpalamisen 2019 jälkeen, itseäni retriitillä hoitaessani joulukuussa 2020 koin voimakkaan henkisen heräämisen.

Se käynnisti minussa jotain. Kundaliinienergia lähti virtaamaan, kädet liikkumaan energiakehon ympärillä hoitaen sitä ja ääntä, laulua tulemaan. Erilaisilla taajuuksilla, laululla, joka pistää liikkeelle energiaa ja kanavoi hoitoa.

Pian tein 2021 ensimmäisen rumpuni ja rummuttaminen, laulaminen, hoitava energia alkoi virrata itsestään.

Eikä mikään ole koskaan tuntunut luonnollisemmalta, helpommalta, upeammalta. Oikeammalta...

En koskaan hakeutunut tähän. En ajatellut tekeväni tällaista. Mutta tässä nyt olen, sielun tehtävässäni, tiedän täydellä varmuudella, että tähän minun oli tarkoitus ryhtyä.

Heräämisen jälkeen minua on puhdistettu voimalla. En voi sanoa että se olisi ollut helppoa. Kuitenkin jokainen "kuolema" sen arvoista, sillä olen päässyt jatkuvasti puhtaammaksi kanavaksi.

Ja se mitä elämä on minulle näyttänyt, on niin upeaa, kirkasta, puhdasta ja pyhää. Olen vain suunnattoman kiitollinen ja nöyränä kaikesta. <3

Mitä nyt teen?

Nyt teen shamanistisia energiahoitoja ja seremonioita livenä ja etänä joko ilman yhteyttä tai Zoomissa. Jopa tuhansien kilometrien päähän, välimatkalla ei ole väliä. Energiat välittyvät hyvin myös digitaalisissa kanavissa.

Teen myös valmennusta. "Syty sydämesi tuleen" -valmennuksessa autan asiakkaitani löytämään oman sielun polkunsa, oman intohimonsa. Ja lähtemään toteuttamaan sitä.

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi." - Tuulia Helmisola