KEVÄTPÄIVÄNTASAUKSEN
RUMPUPIIRI & HOITAVA
SHAMANISTINEN ÄÄNIMATKA

Tule mukaan juhlistamaan Kevätpäiväntasausta ja täydenkuun aikaa. Tämä jos jokin, on aika lähettää kiitollisuutta Universumille, Äiti Maalle ja auttajille. Elementeille, jotka tuovat kevään ja uuden kasvun kauden meille. Pyydetään tulevalle keväälle paljon runsautta ja rakkautta. <3

Ota mukaan oma rumpusi, tai sitten tule ilman. Voit nauttia rumpupiiristä ilman rumpuakin!

Rumpupiirissä pääset yhdistymään omaan rumpuusi ja piirin energiaan. Saamme yhdessä aikaan upean valon ja rakkauden aallon koko maa-ilmalle. <3

Rumpupiirin jälkeen pääset 1,5 tunnin ajaksi nauttimaan hoitavista äänistä, shamaanirumpu, tiibetiläiset maljat, helistimet, kellot, huilut… shamaaninen laulu ja äänimaailma.

Voit antaa energioiden ja musiikin saatella sinut parantavalle matkalle, ehkä omiin sielunmaisemiisi, tapaamaan voimaeläimiä, henkioppaita tai pohjolan elementtien voimaan.

Ehkä lennät itse kotkana laaksojen yli, tai juokset sutena tunturissa. Ja annat alkukantaisen voimasi, energiasi ja villin luontosi nousta esiin…

Voit luottaa siihen, että energiat, rummun muinainen kumiseva rytmi, keinuttaa sinut syvään rentouteen. Jossa kehosi pääsee vapautumaan ja vapauttamaan.

Tässä seremoniassa saat runsaasti valoa, maadotusta ja puhdistusta, hoitoa sinulle juuri sinne, missä sitä tarvitset.


Rumpupiiri ja hoitava shamanistinen äänimatka

Paikka: Studio Balance, Järvenpää, Emalitehtaankatu 2

Aika: perjantai 22.3. klo 19.00-21.00

Hinta: 33 € (sis. alv. 24%)

Tässä vielä kokemuksia seremonioista

”Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille.” – Jani Kasanen


”Kiitos ihan hirveästi seremoniasta, taas. Molemmilla kerroilla kun olen ollut (Festiva Magicassa Karjalohjalla & nyt 1111-porttipäivänä) seremoniassasi, on minusta puhdistunut paljon ja olen saanut syntyä jollain tavalla uudelleen.

Karjalohjalla itkin, huusin ja nauroin kaiken tuskan pois, kaiken turhan pihalle. Tunsin silloin esivanhempieni läheisyyden ja kuinka sain yhdistyä omaan voimaani. Nyt porttipäivänä itkin myös paljon, olisi tehnyt toisinaan mieli huutaakin.

Henkimaailmasta tuleva valon ja rakkauden määrä oli niin valtava, että se valaisi syvimmällekin työnnetyt varjopuoleni. Itkin puhdistavaa itkua, kun ymmärsin että ne eivät ansaitse olla hylättyinä, vaan arvostettuina ja rakastettuina osina minua.

En tiedä mitään toista hoitomuotoa, joka olisi aiheuttanut minulle näin voimakkaita tunnereaktioita, en mitään näin puhdistavaa. Missään muussa hoitomuodossa en ole täyttynyt tällaisilla määrillä valoa.

Kiitos Sinulle Anja sydämellisesti siitä mitä teet Olet niin upean rohkea, heittäytyvä, rakkaudellinen ja inspiroiva ihminen. Uuuhhh… kiitos kiitos kiitos”


Kiitos kiitos kiitos ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 Anjalla on mielettömän ihana, lämmin, selkeä, mutta kuitenkin todella varma ote seremonioissaan. Hän luo meille turvallisen ja rakkaudellisen tilan kohdata asiat juuri, kuten on tarkoitettu mahdollistaen samalla myös tarpeeksi ajallista tilaa sen kaiken kokemiselle. 

Itselläni Anjan seremoniat ovat olleet kehollisesti hyvin voimakkaita, puhdistavia ja avaavia, niin etänä kuin läsnä. Samalla olo on ollut jälkeenpäinkin erittäin raukea, rakkaudellinen ja rentoutunut.

Suosittelen todella lämpimästi ❤️