NOUSE OMAAN VOIMAASI
-RYHMÄVALMENNUS

Sinussa on voimaa, niin huikeaa, järkkymätöntä voimaa, tiedät sen, mutta se ei vaan vielä ole päässyt kunnolla esiin. Tässä kuukauden ryhmävalmennuksessa pääset neljään ryhmätapaamiseen ja hoitoon purkamaan esteitä, blokkeja, vanhaa taakkaa joka voi estää oman voimasi nousemisen. Se voima... se on meissä jokaisessa. Ja kun se nousee, se on niin mahtava tunne... <3 Ilmoittaudu mukaan tästä tai laita viestiä minulle anja@anjakadziolka.fi

Order Summary
Nouse omaan voimaasi valmennus

Hinta sisältää 24 % alv:n, voit myös maksaa 2 erässä, laita silloin meiliä anja@anjakadziolka.fi

MITÄ SAAT VALMENNUKSESSA?

  • 4 x valmennusta & seremoniaa kuukauden aikana, 2 h kerta
  • Tapaamiset Zoomissa, verkossa
  • Saat shamanistisen "kotitehtävän" tehtäväksi kuukauden aikana: miten työskentelet luonnon kanssa hoitaen itseäsi.
  • Ohjeistan sinulle päivittäisen itsehoitorutiinin energioiden puhdistamiseen ja vahvistamiseen, yhteyden avaamiseen.
  • Pääset yhteiseen Whatsapp-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksia ja vastaan kysymyksiin
  • Saat 5 hoitavaa tallennetta käyttöösi:

1. Äiti Maan kutsu maadottumaan (audio)

Maadottuminen on henkisen kasvun ja oman voiman löytämisen aa ja oo. Maadottuneena pystyt keskittymään ja rauhoittumaan, päästät irti turhista peloista. Ja oma karismasi pääsee esiin.


2. Isoäiti Kuun puhdistus energiakeholle (audio)

Herkkinä ihmisinä poimimme kollektiivienergiasta ja muista ihmisistä joskus matalia energioita itseemme. Tämän hoidon avulla puhdistat itsesi ulkopuolisista energioista.


3. Oman sydämen ja rakkauden vahvistus (audio)

Ruoskitko helposti itseäsi tai vaaditko liikaa? Itseen ei aina ole helppo suhtautua rakkaudella. Tämä äänite auttaa sinua palaamaan sydämeesi ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. <3


4. Yhteyden korkeimpaan minään vahvistus (audio)

Yhteys omaan korkeimpaan viisauteen auttaa näkemään mikä valinta on oikea, mihin suuntaan mennä. Vahva intuitio antaa varmuutta ja luottamusta elämän kaikkiin tilanteisiin.

5. Oman voiman vahvistus elementtien avulla (audio)

Sillä ne ovat mistä meidät on tehty. Vesi, maa, tuli, ilma. Kun yhdistyt elementteihin, vahvistat omaa voimaasi ja omaa energiakenttääsi. Ja voit tuntea olevasi yhtä kaiken kanssa.

KUKA OLEN?

Olen Anja Kadziolka, shamaani ja valmentaja. Löysin omalle sielun polulleni vähitellen ja lopulta suostuin sille astumaan näkyvästi kesällä 2021. Kuljen sitä nyt niin suurella varmuudella ja riemulla, että haluan auttaa muitakin löytämään omansa. Löysin niin suuren onnen ja helppouden sydämeni kautta, ilman puskemista, ilman tarvetta miellyttää tai tehdä vaikutusta keneenkään. Oman voimani. <3

Valmennuksissa aloitan kuuntelemalla. Kuuntelen sinua. Kuuntelen Universumia. Omaa kokemustani. Sydäntäni. Ja autan sinua löytämään sisältäsi sen, mitä etsit. Kaikki on sinussa, mutta kaikki me tarvitsemme apua sen löytämisessä.

Matka alkaa puhdistamisesta. Puramme energioista ne blokit, jotka sinua estävät näkemästä tietäsi. Tai estävät sinua astumasta sille. Puretaan silmiesi edestä verhot, jotka hämärtävät näköäsi. Ne verhot koostuvat uskomuksista, ulkoa tulevista odotuksista. Sinä olet enemmän kuin mitä luulet. Vähitellen se tieto löytää sisääsi. Tunnet sen ytimessäsi.

Oma voima nousee esiin silloin kun sitä tarvitaan. Hätätilanteissa tai vaikka synnytyksessä. Se on huikea, kaiken tieltään polttava voima.

Ja sitä nostatamme tässä valmennuksessa.

MITÄ OVAT VALMENNUKSEEN KUULUVAT SEREMONIAT JA HOIDOT..?

Valmennukseen kuuluvien hoitojen aikana pääset nauttimaan parantavasta syvärentoudesta ja omasta henkisestä matkastasi shamaanirummun ja laulun sekä hoitavien energioiden kanssa. Käytän seremoniassa myös helistintä, maljaa ja huilua. Ohjaan sinut luomaan yhteyden Äiti Maahan ja Isä Taivaaseen, visioimaan unelmiasi ja manifestoimaan niitä todeksi.

Seremonioissa päästät irti siitä, mitä et enää tarvitse. Puramme taakkaasi. Ja manifestoimme unelmiesi bisnestä ja elämää. Lähetämme yhdessä voimakasta viestiä Universumille.

Samalla avaamme kanaviasi hoidossa entisestään ja pystyt luomaan vahvempaa yhteyttä omaan korkeimpaan minääsi. Joka tarkoittaa siis muun muassa sitä, että löydät selkeyttä ja fokusta kaikkeen tekemiseesi. Sekä rohkeutta ottaa niitä isoja askeleita elämässäsi.

Tässä muutama palaute aiemmista Zoom-ryhmähoidosta.

"Rummutuksen aikana osasin vain kuunnella. Tunsin sekä aistin kuulemani. Tunsin miten rumpusi veti mua puoleensa, kehotti päästämään irti. Aistin rauhan ja lämmön, ja sen mitä olin manifestoinut elämääni lisää.
Hoidon loppu puolellakin oli sama rauha ja lämpö läsnä. Tunsin jossain vaiheessa rinnan kohdalla hyvin kevyen sähköiskumaisen tunteen kulkevan läpi. Avasin silmät ja huomasin että sun toinen kätesi oli juuri siinä kohdassa missä itse olin tuntenut tunteen. Toinen kätesi kurkotti kameraan.
Hoidon jälkeen olo oli  (ja on edelleen) energinen. Oon täpinöissäni uuden edessä. Sellainen tunne että unelmat ovat jo toteutuneet.  Nyt saan vain elää ja kulkea niitä vastaan. " - Sanna

"Olipa hurja hoito! Tuli kaikenlaisia tuntemuksia ja tunteita ja lopulta nukahdin, varmaan joskus loppupuolella. Oli tosi voimakas hoito, nyt jopa vähän väsynyt olo. Taas tuli semmoisia nytkähtelyjä kehossa, valoja ja värejä silmissä ja sitten aivan uutena toisessa kädessä alkoi sormet koukistella aivan itsekseen. Välillä puristava tunne rinnassa ja sitten se taas suli pois. Välillä piti huokailla suu auki. Hyvät, puhdistavat energiat!" - Minna

"Olen yleensä tosi laiska antamaan mitään palautetta, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen: Olin vähän skeptinen etäenergiahoidon suhteen, mutta ihan turhaan! Alusta loppuun asti tunsin energian virtaavan tosi vahvana, ja sekä rummutuksen että hiljaisemman osion aikana tunsin hoidon tosi vahvasti sydän- ja kurkkuchakroissa (hymyilytti, kun sanoit jälkeenpäin, että juuri näitä oli hoidettu erityisesti). Lisäksi näin energian tosi selvästi väreinä, ja liila väri korostui niissä. Kiitos tästä!"

"Kiitos tämänpäiväisestä seremoniasta!

Tämä oli minun ensimmäinen tämän tyyppinen kokemukseni, ja yllätyin kyllä siitä, että reaktioita tuli. Oma intentioni liittyy kehollisten oireiden parantamiseen, ja reaktioni olivatkin valtaosin nimenomaan kehollisia. Tuli lihasten nytkähtelyä, jännittymisiä, rentoutumisia ja muita eri tyyppisiä tuntemuksia, esim. lämpöä, puristusta jne. Aluksi ne painottuivat yläkehoon, lopussa lantion seudulle. Oli mielenkiintoista kuulla jälkeenpäin, mitä chakroja olit käsitellyt. Minulla on joskus aiemmin tullut vastaavia reaktioita ohjatuissa meditaatioissa, mutta ei läheskään aina. Ai niin, ja ihan loppupuolella tuli sellainen jännä kokemus, että kun aloit laulaa, tuntui että se laulu tulikin minun sisältäni.

On ollut hienoa seurata, miten henkisyys on pikkuhiljaa tehnyt koko ajan enemmän tietään työhösi :) On upeaa ja inspiroivaa, että yhdistät näitä eri osa-alueita yhteen. Bisnes ja henkisyys eivät ehkä välttämättä ensikuulemalta liity toisiinsa, mutta mitä henkisemmällä tavalla bisnestä tekee, sitä syvempää ja kauaskantoisempaa ja parantavampaa se voi olla, uskoisin."

Kiitos, kun luit tänne asti! Haluatko kysyä minulta jotain? Lähetä viesti anja@anjakadziolka.fi <3 Vastailen mielelläni!