KAAKAOSEREMONIA & SHAMANISTINEN HOITAVA ÄÄNIMATKA

Ihana, lempeä, kaunis ja voimallisten, parantavien energioiden itsenäisyyspäivä seremoniakaakaon rakkauden, kukkamandalan ja kiitollisuuden merkeissä.

Kaakaoseremonian teemana on oman sydänyhteyden vahvistaminen. Sydämen avaaminen ja laajentaminen, rakkaus itseä ja muita kohtaan. <3

Pääset äiti kaakaon hengen saattelemana sukeltamaan syvälle sydämeesi shamanistisessa rummun ja huilun, helistimien ja kellojen äänimaailmassa. Kannattelevissa, puhdistavissa ja ravistelevissakin energioissa.

Jos haluat löytää vahvemman yhteyden sydämeesi, rakkauteen, puhdistua, toimia entistä puhtaampana kanavana, nousta korkeammalle, niin tule mukaan.

Seremoniassa kanavoin energiaa, saat voimallisen shamanistisen energiahoidon, jossa rummutan, soitan muitakin soittimia, kanavoin laulua ja ääniä, valokieltä, ohjaan sinut syvään rentouteen ja kanavoin laulun, puheen ja äänten kautta valoa ja puhdistusta, hoitoa sinulle juuri sinne, missä sitä tarvitset.

Ota mukaan oma kaakaokuppi, tai kuksa, mistä haluatkin kaakaon nauttia. <3

Kaakaoseremonia & Shamanistinen hoitava äänimatka

Paikka: Kellokoski, Ruukin Maljat Vanha Valtatie 190, Rakennus 3 D

Aika: keskiviikko 6.12. klo 15-18

Hinta: 55 € + 5 € kaakaosta

Ilmoittaudu mukaan tästä! Voit myös maksaa käteisellä tapahtumassa, tai voin laittaa laskun pdf:nä sähköpostiisi, lähetä viesti anja@anjakadziolka.fi

Order Summary
Kaakaoseremonia

Olen osallistunut kolmeen Anjan vetämään seremoniaan (Uudenkuun seremonia, Tarotpuoti, Hämeenlinna; Syyspäivän tasauksen online-seremonia ja Täydenkuun kaakaoseremonia, Studio SunSydän, Hyvinkää) ja kirjoitan palautteen näiden kokemusteni pohjalta.

Anjan seremoniat ovat todella vakuuttavia. Anjan intensiivinen rummutus, valoäänet ja autenttinen läsnäolo ja energian luominen tilaan on johdattanut minut väkevälle matkalle joka kerta heti alusta alkaen, kun olen sulkenut silmäni ja antautunut johdatettavaksi. Anjan yhdistelemät äänimaisemat rytmittävät hienosti matkaa ja tuntuvat aina tulevan juuri oikeaan hetkeen.

Mukana matkojani ovat olleet turvaamassa esivanhemmat, voimaeläimet, opashahmot ym. voimat, henget ja elementit, ja olenkin tuntenut oloni turvalliseksi näiden avustuksella.

Olen matkoillani saanut kohdata esivanhempani, saanut pyydettyä heiltä anteeksiantoa ja saanut heiltä anteeksi. Nyt he ovat mukanani kaikkialla ja voin käyttää heidän viisauttaan ja kannustustaan supervoimanani. Heihin voin aina luottaa. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen.

Olen useasti nähnyt henkioppaani, jonka avulla kaakaoseremoniassa sydämeni aukesi ja myötätunnon voima tuli minulle vahvasti näkyväksi.

Kaakaoseremonian jälkeen sisäinen voimani tuli minulle näkyväksi ja minulle ikäänkuin kasvoi vahva ja vakaa juuri, selkäni suoristui, rintani aukesi ja kohosi ja olin todella tyyni, vakaa ja vahva. Päälimmäisenä oli tunne, että pystyn suojelemaan itseäni ja kaikkia läheisiäni, vakaudesta, tyyneydestä ja rakkaudesta käsin. 

Olen todella kiitollinen, että intuitioni on johdattanut minut Anjan seremonioihin. 

Suosittelen Anjan seremonioita kaikille oman sisäisen voiman ja sisäisestä kasvusta kiinnostuneille." - Jani Kasanen

----

”Upea, voimallinen hoito, joka kuitenkin oli lempeä ja rakkaudellinen. Juuri sitä mitä tarvitsin. Vaivuin rauhaan ”vaippaan” ja melkein nukahdin. Yhdessä vaiheessa lihakset kouristelivat, ja jotain vedettiin pois minusta. Vapauduin jostain raskaasta.

Hoidon jälkeen tunsin itseni itodella ”eläväksi”. Aistini olivat auki ja terävöityneet, näin väritkin kirkkaammin. Tunne että sisäinen lapseni iloitsee ja säkenöi sisälläni – loistan sitä sielunvaloa joka olen.

Olen nuorentunut, ilo pulppuaa joka solustani. Kiitos, kiitos, kiitos.”

Moikka, nimeni on Anja Kadziolka, teen shamaanin ja valmentajan töitä yrityksestäni.

Tässä hieman tarinaani. Jos se kiinnostaa :)

Tulin aivan eri maailmasta tähän tehtävään.

Vuonna 2008 perustin mainostoimiston sekä 2015 Bisneskoulun. Tein yrittäjänä bisnesvalmennuksia, kunnes (long story short...) totaalisen loppuunpalamisen 2019 jälkeen, itseäni retriitillä hoitaessani joulukuussa 2020 koin voimakkaan henkisen heräämisen.

Se käynnisti minussa jotain. Kundaliinienergia lähti virtaamaan, kädet liikkumaan energiakehon ympärillä hoitaen sitä ja ääntä, laulua tulemaan. Erilaisilla taajuuksilla, laululla, joka pistää liikkeelle energiaa ja kanavoi hoitoa.

Pian tein 2021 ensimmäisen rumpuni ja rummuttaminen, laulaminen, hoitava energia alkoi virrata itsestään.

Eikä mikään ole koskaan tuntunut luonnollisemmalta, helpommalta, upeammalta. Oikeammalta...

En koskaan hakeutunut tähän. En ajatellut tekeväni tällaista. Mutta tässä nyt olen, sielun tehtävässäni, tiedän täydellä varmuudella, että tähän minun oli tarkoitus ryhtyä.

Heräämisen jälkeen minua on puhdistettu voimalla. En voi sanoa että se olisi ollut helppoa. Kuitenkin jokainen "kuolema" sen arvoista, sillä olen päässyt jatkuvasti puhtaammaksi kanavaksi.

Ja se mitä elämä on minulle näyttänyt, on niin upeaa, kirkasta, puhdasta ja pyhää. Olen vain suunnattoman kiitollinen ja nöyränä kaikesta. <3

Mitä nyt teen?

Nyt teen shamanistisia energiahoitoja ja seremonioita livenä ja etänä joko ilman yhteyttä tai Zoomissa. Jopa tuhansien kilometrien päähän, välimatkalla ei ole väliä. Energiat välittyvät hyvin myös digitaalisissa kanavissa.

Teen myös valmennusta. "Syty sydämesi tuleen" -valmennuksessa autan asiakkaitani löytämään oman sielun polkunsa, oman intohimonsa. Ja lähtemään toteuttamaan sitä.

"Olen ollut mukana Anjan rummutuksessa useamman kerran ja joka kerta se on ollut ravisuttava ja syvältä koskettava tilaisuus. Minä koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava.

Hän yhdistää rummutukseen upeasti omaa ääntä ja kokonaisuus tuntuu olevan jonkin suuremman voiman ohjauksessa. Anja asettuu kanavaksi ja välittää meille sen, mitä on tarkoituskin. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä itse, suosittelen lämpimästi." - Tuulia Helmisola